Danes 7. oktobra se mediji kot papige ponavljajo o dogodku, ki se je zgodil že 29. septembra in ker je danes članek pristal na naslovnici Slovenskih novic, Kacinova gobarska nesreča kar naenkrat za vse postane zanimiva "tema dneva". Ko pa… ...prikaži več je o Kacinovi nesreči in posledično prevozu s helikopterjem v bolnišnico prvi 4. oktobra poročal kranjski spletnik trma.si, pa so "ta veliki" novico spregledali!?
https://trma.si/marica/jelko-kacin-gobaril-nad-besnico-in-padel-odpeljal-ga-je-vojaski-helikopter/
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 3.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Kacin šel po gobe....zanimiv zapis. Že zdavnaj je šel po gobe ,vendar se še vedno oglaša kadar gre za zaslužek .
zdaj že za vsak drek pošiljajo helikopterje, al kaj?
Ja res je kot Ironman. Doma ima najbrž še tudi železno ograjo iz ljubljanske vojašnice.
Še je eden tam gor, ki mal skrbi za to, da pizde nimajo tko mirnega življenja!
A bo Janez tud šou po gobe...nabirat da nou pomote...je pa karma res prasica.
Danes 7. oktobra se mediji kot papige ponavljajo o dogodku, ki se je zgodil že 29. septembra in ker je danes članek pristal na naslovnici Slovenskih novic, Kacinova gobarska nesreča kar naenkrat za vse postane zanimiva "tema dneva". Ko pa… ...prikaži več je o Kacinovi nesreči in posledično prevozu s helikopterjem v bolnišnico prvi 4. oktobra poročal kranjski spletnik trma.si, pa so "ta veliki" novico spregledali!? https://trma.si/marica/jelko-kacin-gobaril-nad-besnico-in-padel-odpeljal-ga-je-vojaski-helikopter/
Hvalica se u grobu od vesela obrača :)
pizdek kacinov, karma ...
Torej, le ni šel po gobe, saj so ga rešili. Namesto gob je imel krompir.
iron se ne zlomi, iron se ukrivi. zlomi se star lesen kol. ampak naslov je pa res za anale---- kacin je šel po gobe.... hahahaha
To nalašč napišejo,da sploh to kdo prebere,vsi pač pričakujejo prvi del
Tudi jaz sem padel pred dvema letoma pa nihče ni pisal o tem :)
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 3.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Zakon akcije reakcije vedno deluje, čas pa nekaterim dopušča, da naredijo še več pi*darij, da je kazen potem lahko še večja.
"Naslednjih šest tednov bo ključnih." Hahaha, bravo avtor. xD
Naslednjih štirinajst dni je ključnih !
Moral bi iti po....gobe....