Avto /avto/avto-nasveti
5374 ogledov

Kaj lahko storite, če vam med vožnjo odpovejo zavore?

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Remonzeoy9929 16:39 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Idioti 10:33 07.junij 2025.

Dvakrat so mi odpovedale zavore , enkrat se mi je pa zlomil sornik , ki drži zavorno stopalko. Prvič na reliju ko sen z Golovca bremzal k nor , to je tam kjer pade cesta pri nekdanji tovarni makaronov na ...prikaži veča Dolenjki. Tle mi je olje zakuhal , odpovedale so pa pred Karlovškim starim mostom . Zavijal sem levo na Ižanko in sreča , da naravnost ni bilo nobenega. Potem sem počasi v vožnji hladil zavore in izgubil minuto ,To je bilo 1976 z originalnimi Citroen ploščicam . .......

• Idioti 10:44 07.junij 2025.

..Drugič sem pa na Fiatu moral menjat stare obloge in mi mehankar reče , da jih ima eden zelo pocen , da je ena fabrika v Avstriji rikenla in da jih je kupil na kile . Zamenja , jaz z ...prikaži več Podnanosa dol v Vipavo , AC ni bilo , prehitim prvi kamion , noter bremza ,drugega , noter bremza , tretjega , ko mi pri koncu prehitevanja , ko sem moral bremzati zaradi zopet nazaj noter na svoj pas, pedal pade do podna. Rešila me je ročna , potegnil najprej premočno in naslednji moment po žvižganju gum popustil

• Idioti 10:55 07.junij 2025.

Tretjič v Bosni vozim s 1000m višine na 200,m spodaj. Cesta ima ob straneh 300m prepade in takrat brez ograj . Tako strašljivo, da sem se tu zmeraj odpel, da skočim ven, če zopet na tem padcu odpovedo zavore. Pizda ...prikaži veča in mi odpade zavorna stopalka. Počila je osovinca , ki drži stopalko. Prvi trenutek ne veš kaj se je zgodilo , ročna je zopet delala in do cilja 35km sem se pripeljal v II, brzini in ročni zavori . Hec je pa ko se Nizozemci odločijo za to pot, ko vidijo prepade, kličejo AMZ za pilote

• Idioti 11:05 07.junij 2025.

Še nekaj . Vozim iz Bovca na Vršič . In gor v serpentinah , sicer oni na dol , vidim turiste s kemperji in tudi osebnimi , ki jim je uspelo žgati zavore , da ne vem kako pridejo v ...prikaži več dolino . To smrdi , da se moraš ustaviti s kolesom , ker ti smrad vzame ves kisik . Pa ne slišim nikoli , da se je nekdo odpeljal naravnost v usek . Čez Koren je tabla , daj v 1. brz. ,. tle je pa polovico hujša in daljša strmina, pa nobenega opozorila !

• Aviolla 01:06 07.junij 2025.

)))))) Ali želite najti žensko za eno noč? Daj no -- Sexy24.mom

• Kmodri_ 22:19 06.junij 2025.

Hja, lahko....molite z Alahu, Bogu, božanstvom in upate na najbolje!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.