tudi pod ameriko se venezuelcem ne bo godilo nic kaj lepo. aneriski naftarji so nazaj in kradli bodo nafto s 100% provizijo in okoljsko devastavijo za domacine.
Ko sem to slišala, sem se nasmejala,ta novica je kot slaba komedija iz Amerike ! Venezuela je ena izmed najlepših naravnih lepot, da ne omenim vseh lepotic, ker so dekleta resnično presežek...mi je pa bolj pri srcu ta nora akcija… ...prikaži več Trumpa, kot tista v Gazi, Siriji, Libanonu, Libiji, Iraku, Afganistanu....
In nikjer ni bilo primera, da bi pobijali manjšinske ZDA državljane v sosednji državi....Pa ni bilo nobene panike v OZN ali gospodarskih sankcij proti ZDA
Ocena venezuelske zračne obrambe Nedavna poročila kažejo, da kitajski radarski sistemi v Venezueli (JYL ‐1, JY ‐11B, JY ‐27) niso mogli odkriti ameriških sil, kar je naprednim letalom, kot je F ‐35s, omogočilo vstop v venezuelski zračni prostor brez pravočasnega… ...prikaži več zaznavanja.
Dejavniki, ki najverjetneje prispevajo, vključujejo letenje na nizki višini, maskiranje terena, nevidne zmogljivosti ter omejitve pri radarski integraciji in pripravljenosti za delovanje.
To dokazuje, da kitajski radarji še v
tudi pod ameriko se venezuelcem ne bo godilo nic kaj lepo. aneriski naftarji so nazaj in kradli bodo nafto s 100% provizijo in okoljsko devastavijo za domacine.
Ne samo to, bodo kmalu ugotovili v kakšnem raju so dejansko živeli do sedaj. Sedaj jim prihaja ameriška demokracija.
Ko sem to slišala, sem se nasmejala,ta novica je kot slaba komedija iz Amerike ! Venezuela je ena izmed najlepših naravnih lepot, da ne omenim vseh lepotic, ker so dekleta resnično presežek...mi je pa bolj pri srcu ta nora akcija… ...prikaži več Trumpa, kot tista v Gazi, Siriji, Libanonu, Libiji, Iraku, Afganistanu....
Amerika teroristična država pod pretvezo demokracije.
In nikjer ni bilo primera, da bi pobijali manjšinske ZDA državljane v sosednji državi....Pa ni bilo nobene panike v OZN ali gospodarskih sankcij proti ZDA
Je, Putler...
Amerika je teroristična država pod pretvezo demokracije.
KOMENTIRAŠ PA AMERIŠKEM SPLETU BUHAHA JOČEM,😁😂
@slavauk22, prejdi raje jokat na fronto in se borit proti grdim Rusom. Ti si drugače res največja beda na žurnalu in širše.
zakaj bi .......ker sem tukaj doma ti pojdi.......tebe putana rabi :D
Ameriški teroristi in njihova zlagana demokracija. Oni lahko delajo kar hočejo drugi so pa zločinci.
PEJT V RUSIJO TAM JE SVOBODA GOVORA PA TO:)
Kreten ukronacistični, če je nekdo proti Ameriškim zločincem, kaj ima to veze s tabo?
Ocena venezuelske zračne obrambe Nedavna poročila kažejo, da kitajski radarski sistemi v Venezueli (JYL ‐1, JY ‐11B, JY ‐27) niso mogli odkriti ameriških sil, kar je naprednim letalom, kot je F ‐35s, omogočilo vstop v venezuelski zračni prostor brez pravočasnega… ...prikaži več zaznavanja. Dejavniki, ki najverjetneje prispevajo, vključujejo letenje na nizki višini, maskiranje terena, nevidne zmogljivosti ter omejitve pri radarski integraciji in pripravljenosti za delovanje. To dokazuje, da kitajski radarji še v
še vedno težko sledijo in odkrivajo nevidne borce, v nasprotju z njihovimi trditvami.
Ruski protizračni sistemi so se izkazali za totalen polom
Naj terorist cim prej napade Grenland.