Putin se boji že lastne sence.Vsi v njegovem ožjem krogu so mu nevarni, saj ga lahko ubijejo in prevzamejo oblast. Najbolje jih je sproti menjati, preden postanejo preveč močni.
Putin je res človek, ki se pripravlja na mir, ker je tako "miroljuben", da se ukvarja v glavnem le s svojimi generali. Miroljubnost puhti iz vsake njegove besede in sploh mu ne bi prišlo na misel zasesti sosednje suverene in… ...prikaži več neodvisne države. On pa že ne. To so "hudobni" evropski voditelji, ki iztegujejo svoje kremplje proti ubogi neobogljeni Rusiji.
Putler bo moral zaradi nevzdržnosti ekonomije leta 2027 podpisati mir. Leta 2036 pa bo spet napadel...samo povem, da boste rekli, da vam nisem povedal!
Putler ni zadovoljen z "uspehi" na fronti. V mesoreznici umirajo le gore Rusov. Ukrajinci pa se jim lahko z precej manj resursi le rogajo, ko se Rusi brezumno nasajajo na minska polja.
Andrej Kozirev, bivsi Jelcinov minister trdi, da je edina pot do konca vojne z Rusijo, do zob oborozena ukrajina. Je kar nekaj normalnih rusov po svetu in v rusiji. spodaj clanek
Rusi menjajo , Ukrajinci postrelijo.....So pa takšne zadeve potrebne takoj, ko kdo pokaže slabosti...Ali pa začnejo tajne službe groziti družinam višjih poveljnikov, to je utečen postopek. Te zadeve se posluša prvi mesec služenja JNA, pri "obuki", pod specialne vojne tehnike..
Pozna se, da Rusi izgubljajo vojno. Še več generalov bo odstavljenih zaradi nesposobnosti Putlerja, ki nima pojma, kaj se dogaja na bojišču. Če pa kdo strelja svoje, so to Rusi.
Tale obsedenost z mojim psom pove, da je povelje prišlo iz kleti od samega Majhentića..Ampak to je dvorezen meč, ker inflacija teh avatarjev pomeni zgolj to, da bodo sokomentatorji znali prepoznati original in boste prikletniki izgubili še tisto malo avtoritete,… ...prikaži več, ki ste jo tu imeli...he, he..
Ja, Slayer, točno to kar sem napovedal...Šli bodo v parlamentu in povsod drugod v totalno ofenzivo. Sem spada tudi prevlada na medijih in takšni kot sva midva in pa recimo Ender, pa še kdo, jim gremo očitno izredno na jetra… ...prikaži več :))... Samo svojo nemoč kažejo..
Ja, Ender, si videl kako organizirano nabijejo po 7 minusov v par minutah ?! Danes bo dodaten šnops v Pingo sok in zvečer še en sendvič .. Zjutraj pa petelinji zajtrk z Majhntičem v riti ...:))
Rusofilski kreteni so sedaj v paniki. Njihovi Troli ne uspejo dovolj hitro talati minusov in plusov. Zanimivo da se en luckyss1 pritožuje nad minusi. Ko pa dobi ducat plusov od rusofilskega Trola, ki začne službo ob 13 uri, ga pa… ...prikaži več ne moti. Rusofilčkom ne potegne, da so rusofilski bebci v veliki manjšini napram zavednim Slovencem, ki se nikoli ne bomo prodali morilskemu Putlerju za par kubikov plina.
Kako patetični so ukrokreteni,ko na vse mogoče načine hočejo dokazati svoj prav,pa magari, če ima vsak od njih po tri nove profile!!! Smešni in bogi ste v svoji zblojenosti!!!!
Putin se boji že lastne sence.Vsi v njegovem ožjem krogu so mu nevarni, saj ga lahko ubijejo in prevzamejo oblast. Najbolje jih je sproti menjati, preden postanejo preveč močni.
Še en z novim prikletnim imenom. Kolko dela imate s tem, da si všečke sami lepite..
Je premalo pobijal.
Krele retardirano!!!
poglej koliko plusov si dobil jernej pa sej to je neverjetno kje so rusofili :D
Ura je 13, rusofilski troli so se že aktivirali, kot že tolikokrat doslej.
ja nažalost spet šponajo na veliko :D pomoje so na čik pauzi
Putin je res človek, ki se pripravlja na mir, ker je tako "miroljuben", da se ukvarja v glavnem le s svojimi generali. Miroljubnost puhti iz vsake njegove besede in sploh mu ne bi prišlo na misel zasesti sosednje suverene in… ...prikaži več neodvisne države. On pa že ne. To so "hudobni" evropski voditelji, ki iztegujejo svoje kremplje proti ubogi neobogljeni Rusiji.
Mojca17 pa ne še ti ? Tako mlada, naivna in indokrinirana..Kaj ti je tega treba bilo. Vse ni tako kot si predstavljaš..
Enderčič, a je tvoj Trol zatajil.
Jernej na koga to misliš..?? In koga ti braniš četudi ne veš zakaj ?. Zagotovo ne pod vplivom zdravega razuma..
Ender3, mislim na Trola, ki te vsak dan po 13 uri obdari s kakšnim ducatom plusov v par minutah.
Hja, en leteči general še ne pomeni pomladi miru, je pa upanje!
Generali imajo en hud problem. Zagotoviti Putljerju, da pride v treh dneh v....Haag,
Tale vojna se najverjetneje ne bo dobro končala za Ruse. Slabo jim kaže na fronti. Putin stalno menja kadre, pa nič ne pomaga.
Putler bo moral zaradi nevzdržnosti ekonomije leta 2027 podpisati mir. Leta 2036 pa bo spet napadel...samo povem, da boste rekli, da vam nisem povedal!
Ne bi me čudilo, če bi se izkazalo, da si je general sam želel zbežati čim dlje od tega zadrogiranega škrata Putlerja, ki je obseden z veliko Rusijo.
Nič bat @Putinček ne čudi se nič se ne bo zgodilo dokler Putko zmaguje. Verjetno se ga zato tudi bojiš.
General je samo odstavljen ? Srečo ima, da ni padel skozi okno !
Putler ni zadovoljen z "uspehi" na fronti. V mesoreznici umirajo le gore Rusov. Ukrajinci pa se jim lahko z precej manj resursi le rogajo, ko se Rusi brezumno nasajajo na minska polja.
Fernix68 bolje, da na računalniških igricah ostaneš..Tam lahko sam izbiraš kdo ti predstavlja sovražnike..
danes delajo ruski troli jih ni videt na portalu :D
So pa vsa že znana prikletna imena logirana, da si za teatralni učinek pripnejo veliko samovšečkov. Res ste naivno maloumni..
Andrej Kozirev, bivsi Jelcinov minister trdi, da je edina pot do konca vojne z Rusijo, do zob oborozena ukrajina. Je kar nekaj normalnih rusov po svetu in v rusiji. spodaj clanek
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/jeljcinov-ministar-samo-naoruzavanje-ukrajine-moze-okoncati-rat/2671068.aspx
Točno tako. Z dodatkom, da mora biti tudi Evroipa do zob oborožena in Kazahstan in še druge države, ki mejijo na Rusijo, kot na primer Gruzija.
Fe sem prav razumel,grejo vsi razrešeni na višja mesta?
...ja v nebo...ha ha
Evo frčafela je še topla, ravno se je izvalila..
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Zamenjal ga bo general Mordvichev, ki so ga ukrajinci do zdaj že parkrat ubili.
Rusi menjajo , Ukrajinci postrelijo.....So pa takšne zadeve potrebne takoj, ko kdo pokaže slabosti...Ali pa začnejo tajne službe groziti družinam višjih poveljnikov, to je utečen postopek. Te zadeve se posluša prvi mesec služenja JNA, pri "obuki", pod specialne vojne tehnike..
Pozna se, da Rusi izgubljajo vojno. Še več generalov bo odstavljenih zaradi nesposobnosti Putlerja, ki nima pojma, kaj se dogaja na bojišču. Če pa kdo strelja svoje, so to Rusi.
Se opravičujem. Mislil sem reči, da Rusi svoje postrelijo. Lapsus.
Tale obsedenost z mojim psom pove, da je povelje prišlo iz kleti od samega Majhentića..Ampak to je dvorezen meč, ker inflacija teh avatarjev pomeni zgolj to, da bodo sokomentatorji znali prepoznati original in boste prikletniki izgubili še tisto malo avtoritete,… ...prikaži več, ki ste jo tu imeli...he, he..
Ma pust kretene,vsak dan par novih profilov!!! To samo kaže njihovo nemoč in nizek IQ!!!
Ja, Slayer, točno to kar sem napovedal...Šli bodo v parlamentu in povsod drugod v totalno ofenzivo. Sem spada tudi prevlada na medijih in takšni kot sva midva in pa recimo Ender, pa še kdo, jim gremo očitno izredno na jetra… ...prikaži več :))... Samo svojo nemoč kažejo..
Res je @luckyss 🙋Samo svojo nemoč kažejo..So pa organizirano kot paraziti širijo povsod, kjer lahko izražajo svojo sovražno propagando..
Ja, Ender, si videl kako organizirano nabijejo po 7 minusov v par minutah ?! Danes bo dodaten šnops v Pingo sok in zvečer še en sendvič .. Zjutraj pa petelinji zajtrk z Majhntičem v riti ...:))
Ha, ha.. Sveti trije kralji - laky, Endy, Slayči v objemo vsemogočega carja. Nevernikom bo sojeno, vendar pravično po načelu putinizma 🙃
Rusofilski kreteni so sedaj v paniki. Njihovi Troli ne uspejo dovolj hitro talati minusov in plusov. Zanimivo da se en luckyss1 pritožuje nad minusi. Ko pa dobi ducat plusov od rusofilskega Trola, ki začne službo ob 13 uri, ga pa… ...prikaži več ne moti. Rusofilčkom ne potegne, da so rusofilski bebci v veliki manjšini napram zavednim Slovencem, ki se nikoli ne bomo prodali morilskemu Putlerju za par kubikov plina.
Kako patetični so ukrokreteni,ko na vse mogoče načine hočejo dokazati svoj prav,pa magari, če ima vsak od njih po tri nove profile!!! Smešni in bogi ste v svoji zblojenosti!!!!
Kaj je naci kuzla, pravkar je padlo ducat plusov in minusov Rusofilskih Trolov, ura je namreč 13 in tvoj Veliki Trol je prišel v službo.
Se mi pa zdi, da ta Trol tebe vse bolj ignorira.
slayer ti si bolan v glavi ..........ni ti pomoči ........samo za odstrel si dobr
Nakazilo očitno zamuja !
https://www.facebook.com/watch/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v&v=2202879656825416