Avto
45 ogledov

Kako bi pri Postojni vozil inštruktor?

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:27 29.december 2014.

    slovenski vozniki se precenjujejo pa misljo ..ah sej znam vozt..pozabjo pa pričakovat mal bolj izredne dogodke....da ne govorim o porazni varnostni razdalji ki je neprimerna za zimske razmere.

  • 4krogci 18:57 29.december 2014.

    Vam povem kako bi inštruktor vozil??? Isto kot vsi ti, ki so se zaletel!! Lahko je bit pametn v pisarni al pa na poligonu varne vožnje ampak vsakodnevno stanje na cestah je pa neki povsem drugega!!

  • titty 19:09 29.december 2014.

    Saj so prilagodili hitrost stanju na cesti. Ko niso videli več nič, so zavirali. Rezultat je pa znan. Vedno je cirkus na tem delu ceste, tako da bi bil že skrajni čas, da cesto tu uredijo!!! Protihrupne ograje tu pa ...prikaži več tam, snegobran pa.....ni potrenben!Mene zanima zakaj plačamo vinjeto, če avtocesta ni primerna za normalno vožnjo čez celo leto. Pozimi sneg, drugače pa delo na cesti.

  • Pepi 19:56 29.december 2014.

    Mene pa neki zanima,ali ima tale vaš doktor varne vožnje izpit,ali se kdaj pelje recimo iz Medvod v center????Po moje bi rabil en teden za vsa njegova predvidevanja,varnostne razdalje ,razglede in ne vem še kakšna predvidevanja,moram povedat ,da sem bila ...prikaži več na testu varne vožnje in kaj sem se naučila?,da stvari ,ki ti jih tam pokažejo "Inštruktorji" v realnih pogojih,to mislim na naše kolovoze ne pridejo nikakor v poštav,saj je lepo ko se sučeš po 20m široki pisti sem ter tja gor dol in ni nobenega nasproti,aja moraš predvidevat ,no kot je nkdo zapisal,lahko je bit pametn v pisarni in nekaj pametovat.Pa brez zamere

  • dhoo 10:35 30.december 2014.

    Vidljivost nula, varnostna razdalja ?

  • ljimonad 17:54 29.december 2014.

    ma serje sedaj tale inštruktor, pa vsi ostali z njim skupi. a niste poslušali ljudi, da so enostavno zapeljali v popolno temo če se tako izrazm, in kaj se tedaj zgodi, avtomatično se stisne zavora, ne pa da se gleda ...prikaži več na varnostno razdaljo, ali pa ptičke ob cesti, če se tako izrazim. če bi bilka kakšna vsaj plastična ograja na tem odseku bi bilo vsega skupi zanesljivo manj na cesti in v zraku, to je edina poanta, ne pa gledanje znakov okrog ceste ali se bo dvignil veter ali ne.

  • Papaja Popi 18:21 29.december 2014.

    Na tem odseku se ve da piha odkar je bila zgrajena avtocest.Sunek burje povzroči, da se 1,5 tone težak avto premakne tudi za 1,5 metra. Dokazano.Lavdan ima popolnoma prav in take voznike bi takoj bolo potrebno oglobit.Ograja ...prikaži več pa pri vrtinčenju vetra ne pomaga popolnoma nič.Sunki burje so vedno že veliko prej pred Postojno tako, da se vsakdo lahko pripravi, ker na že od Planine do morja začne pihati.Stari vozniki vedo da je okoli Postojne vedno slabo vreme, če je drugje lepo in tudi če ni snega se ga na postojnskem vedno dobi.Tega v avtošolah ne učijo in to je samo praksa.

  • Skippy 18:24 29.december 2014.

    zdaj ste vsi pametni izza monitorja.

  • Papaja Popi 18:27 29.december 2014.

    Vožnjo je treba prilagoditi cestnim razmeram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vedno in povsod.Večina vozi po vseh cestah, kot da so sami na cesti.Ko je snežilo, nekateri niso imeli niti pozicijski luči, oziroma nobene.To so zame popolni bebci in ne se ...prikaži večse sedaj izgovarjat na vreme.Večino dogodkov se da predvideti in ne samo čakat na druge.

  • Lavdan 17:15 29.december 2014.

    Nekateri vozijo in sanjajo, a drugi dirkajo kot obsedeni. Ko se pred zasanjanim prikaže ovira, lahko tudi namišljena, skoči nekontrolirano na zavoro in dirkač ki mu vozi po repu je v njem. Največji problem je varnostna razdalja in nekontrolirano skakanje ...prikaži več iz enega pasu na drugi na avtocestah, predvsem pri uvozih, kjer so se tisti, ki prihajajo na avtocesto že navadili, da se jim vsi umikajo. Videl sem primer ko je vlačilec zaprl pot osebnemu avtomobilu na prehitevalnem pasu, ko se je umikal vozniku, ki se je pripeljal po priključku.

  • Skippy 18:23 29.december 2014.

    A ti bi zdaj oglobil voznike zaradi slučajnega naravnega pojava? Voznike, ki so se tam mogoče prvič peljali? A ti mogoče veš za vsak vrtinec v Švici?

  • Papaja Popi 18:27 29.december 2014.

    Vožnjo je treba prilagoditi cestnim razmeram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vedno in povsod.Večina vozi po vseh cestah, kot da so sami na cesti.Ko je snežilo, nekateri niso imeli niti pozicijski luči, oziroma nobene.To so zame popolni bebci in ne se ...prikaži večse sedaj izgovarjat na vreme.Večino dogodkov se da predvideti in ne samo čakat na druge.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.