Slovenija
374 ogledov

Kako se je na razpis za zastonj peč prijavilo le 16 posameznikov?!

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rinat51 14:39 10.april 2016.

    Dobro se ve ,da zakone pišejo in sprejemajo osebe ,ki nočejo razumeti ,da ljudje nimamo denarja.Imamo ga za položnice naprej čaramo.Zakaj nekatere druge evrodržave ne delajo proti svojim lastnim državljanom,tako kot to počno naši pingvini?

  • Dragan Marina Mudrinic 16:30 10.april 2016.

    za teh vaših od 2000 do 4000 evrov - kolk košta ta subvecionirana peč se vsedete na nepremičnino , ki je najmanj vredna par deset tisoč evrov - a ni to evropa financirala brez pogojev da se peči zamenjajo

  • crniovcar 09:56 10.april 2016.

    nič na svetu ni zastonj. prej ali slej vrneš

  • Cash Cow 09:57 11.april 2016.

    Plinske tehnologije in njihov razvojhttp://sustainbuild.tv4engineers.tv/asset/qKgF2g4Jab8F5Ar2e

  • maresem 14:25 13.oktober 2016.

    Država Slovenija je največji lopov svojih državljanov in to tistih na pragu revščine. Sram me je, da sem del te družbe.

  • allstarr111 08:26 10.april 2016.

    Ja valjda če pa hoče država dat peč a pobrat kasneje celo nepremičnino, obenem pa treba izpolnjevat toliko pogojev da bi namesto subvencije jest to raje imenoval kviz.

  • AnzeSmolej 10:35 10.april 2016.

    Smrt komunizmu, svoboda narodu!

  • Zgubljena duša 11:36 10.april 2016.

    Ljudje se počasi navajajo brati drobni tisk, še posebej, ko nekaj ponuja država. Mediji pa s pompoznimi naslovi v stilu "Zastonj peč, samo prijaviti se morate na razpis" zavajate tako, da kar glava boli. Danes nič več ni ...prikaži več zastonj. Pri takem sodelovanju v javnih razpisih je potrebno presneto dobro premisliti in preračunati, ali se "splača" lotiti takšne investicije ali ne. Običajno lahko ugotovite, da se vam finančno ne. Pihanje na dušo, da je to bolj ekološko, pa v časih, ko moraš gledati na vsak cent, kako ga obrneš, tudi ne pali. Če imaš doma drva, je logično, da boš ogreval na dobro staro peč, ne pa se igral neke fensi šmensi uporabnika biomase. Najprej moraš zamenati peč, nato pa plačevati še predelavo drv.

  • izRODEk 12:39 10.april 2016.

    Cepec neumni, komunizem je mrtev že vse od l.1991, narod pa še nikoli tako zasužnjen in nesvoboden, kot sedaj. :)

  • izRODEk 12:45 10.april 2016.

    Drži. In naloga države je, da skrbi za javno zdravje ljudi. Logična posledica bo, da bo država prepopedala izpuste PC10 in reveži bodo na mrzlem, čeprav bi si sicer pomagali sami.Še en razlog več, da se upremo in potolčemo ...prikaži več mi njih, preden bodo oni nas.

  • Cepi 13:20 10.april 2016.

    Nikjer novinarji ne napišete, da je to vezano na občinski odlok o kakovosti zraka, ki daje prednost drugim energentom. Konkretno v občini Zagorje ob Savi je to plin. Zato je temu tako, ker v večini navedenih občin verjetno nimajo prednostni ...prikaži več način ogrevanja trda goriva oz. biomasa in posledično dobiš negativni odgovor. Za Zagorsko občino vem, da je nekaj probala ukreniti v tej smeri a žal neuspešno.

  • Avatar čavez
    čavez 17:26 10.april 2016.

    Ker ti državni lopovi za eno peč pokradejo celo bajto.

  • BojanBojan 09:01 10.april 2016.

    "Ob tem naj dodamo, da prejemnikom trajne socialne pomoči, država na nepremičnino vpiše svoj dolg, ki si ga nato poplača po smrtni prejemnika pomoči."To ni ravno socialna pomoč, če ti nekdo da denar, ko ga potrebuješ, potem ti ...prikaži več pa po smrti nazaj vzame vse, kar si imel!Res smo prava socialna država! Trade Mark by Ustava RS!To je kvečjemu zadnja faza konzervativnega kapitalizma!

  • izRODEk 10:15 10.april 2016.

    Jah, dokler podpirate mafijce iz SD - Socialni demokrati in njihovo psihopatsko Anjo Kopač Mrak kljub vsem tem norostim, ki jih ta babura počne, vam očitno že paše. Zasavje in posavje je polno dobrih ljudi, ki pogrešajo dobre čase socializma, ...prikaži več potem pa nasedajo politiki SD - Socialnih demokratov, ti pa jim vračajo z zakoni, kjer jim navidezno pomagajo, v resnici pa kradejo še tisto malo, kar imajo.Tej ureditvi, ki jo trenutno imamo, res ni več pomoči na miren način. Samo puške na rame, pa v hoste. Žalostno je le to, da bo očitno najprej potrebno počistiti v svojih vrstah kajti to, kar počnejo pri SD-ju, je sramota. Da so pa tiho pri ZL, je pa še večja. Desnim se pa za revne socialno ogrožene brezposelne tako in tako fučka - njim je važno le, da so na svoji zemlji gospodar. Tudi, če nimajo pojma, kaj bi potem s tem počeli.Smrt fašizmu, tovariši! Svobodo narodu!

  • asmas 13:40 10.april 2016.

    izrodekZasavje in posavje je polno dobrih ljudi, ki pogrešajo dobre čase socializma, potem pa nasedajo politiki SD - Socialnih demokratov, prav jim bod,kaj pa vneto podpirajo kučanov klan.mislijo,da,če so imeli drnovška,ki je vsake toliko "pomagal"zasavcem,da bo tako ...prikaži več tudi naprej.Jok odpade.Če bi bil Janez še živ bi tudi SVEA še obstajala...Kar naj volijo SD,LDS,ZARES,ZAAB,SMC,previranta.Vsi so iz istega gnezda.poznam mnogo zasavcev pa jih pamet še ni srečala,in še kar naprej podpirajo te lopove

  • asmas 13:41 10.april 2016.

    ta zakon je sprejela Alenka B. s svojo klientelo.

  • Tomaž Komatar 01:03 11.april 2016.

    Ni res, da drzava revezu po smrti zaradi "zastonj peci" zarubi nepremicnino.Prejemnikom socialne pomoci drzava po smrti zarubi nepremicnino!!!Ce pa zelis dobiti pec zastonj, pa moras biti prejemnik socialne pomoci. Teh prejemnikov pa je zaradi ...prikaži več novega zakona kot kaze zelo malo. Posledicno pa je tudi upravicencev za novo, zastonj pec zelo malo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.