Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
1937 ogledov

Kako sem tožila enega najbogatejših Slovencev

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 14:56 02.oktober 2016.

    PS: in dejstvo: ni slajšega za te gnoje kot dejstvo, da je ***I Z G U B I L!!!**** luzer tale Martin Odlazek :)))))))))) LUUUUUUUZEEEEEEEERRRRR!!!!!!!!! :))))))))))

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:33 02.oktober 2016.

    Sindikati se spomnm pred leti niso hotel pristat na vladni predlog da bi se tistim ki imajo več vzel več; tisti ki imajo pa že tako malo plačo pa skoraj nič. Namesto tega so si izpogajal uravnilovko. .... In sindikati ...prikaži več naj bi ščitil malega človeka.... Ma ja..pravljica za lahko noč. Mi nimamo sindiaktov; mi imamo interesno skupino ki ščiti samo sebe in svoje mastne plače.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:39 02.oktober 2016.

    Žal nimajo vsi takega denarja; in nimajo vsi te sreče da ne stopijo komu ki ima lovke v vseh sferah na prste. Če takemu stopš na prste ki te lovke ima.....si ne glede na vse oplel. Morda te reši to ...prikaži večo če imaš res veliko denarja in si lahko privoščiš it na evropsko sodišče za človekove pravice; ampak tud v tem primeru se lahko sodišče odloči da nisi vseh pravnih možnosti izkoristil v Sloveniji in te zavrne al pa se razglasi za nepristojno in zavrne. Ampak po navad tistmu k največ pomen vsak evro za življenje..tak največkrat nasanka. Revni ljudje so dejansko ranljivejši tud v pravu pa čeprav bi moral biti po ustavi enakopravni to dejansko že zarad ekonomske logike stroškov prava nismo. Ustava se krši noben od naših vrlih voditeljev pa ne naredi ne bu ne mu. Imaš sicer lahko brezplačnega odvetnika če si res hud hud huuuuuuud revež. Če si pa mini stopničko nad tem se morš pa zapufat ker ti nič ne pripada; dohodkov pa tud nimaš tako velikih da bi lahko dnar tkole stran metal.

  • PODGURC 15:28 02.oktober 2016.

    Spoštovana Barbara Barbič! Vaš brat Rok Barbič je kod direktor propadle firme Novoles kriv za vsaj 1000 takih zgodb kot je vaša. Ampak delavci Novolesa nimajo take sreče kot vi, nimajo zgodbe s srečnim koncem...jim je še vedno dolžan... od ...prikaži več neizplačanih plač, pa prispevkov za socialo in pokojninsko, ki niso bili plačani zadnjih 5 let...No on pa si je nabasal žepe in šel naprej v drugo, še bolje plačano službo.

  • nina 11:45 02.oktober 2016.

    Bravo vsi taki,kot je gospa bi morali ukrepati,mogoče bi se kaj izboljšalo stanje v naši državi.

  • Ivo 12:42 02.oktober 2016.

    Lahko pa se vam zgodi, da samo vržete stran denar za odvetnike in ostanete še brez tega. Pač odvisno od kvalitete odvetnika, ki ste ga najeli oziroma je žal že treba vedeti v našem bananistanu kateri ima več možnosti za ...prikaži več uspeh... Če ne bi imela denarja za soliden avto v žepu, se tega verjetno ne bi lotila, ali pač?

  • Papaja Popi 10:11 02.oktober 2016.

    Treba jih je tožiti in iztožiti.Potrebno pa je veliko časa, živcev in še česa.

  • Majazmaja 10:00 03.oktober 2016.

    Čestitam za zmago! S tako pogumnimi dejanji bi se morda počasi spremenil odnos direktorjev do zaposlenih. P.s.: Vaša slovenščina je pa totalno zanič! Zmotili sta me dve kapitalni napaki, ki jih ne bi smelo najkasneje v 2. triletju osnovne ...prikaži veče šole: po treh pikah (...) vedno začnemo z veliko začetnico, ker gre za končno ločilo. 'Potrebovala / rabila z Dolenjske voziti' -> gre za srbokroatizem in v slovenščino ne sodi.

  • sprehajalec 17:51 02.oktober 2016.

    Če se je iz Novolesa presedel na drug stolček v Stiles, je ta stolček že prej pripravljal, ga grel, ter si ga prislužil z nekimi dejanji še v Novolesu. Les je konec koncev les. Tudi kakšen bypas ni izključen, oziroma ...prikaži več je zelo verjeten. Tako gre to v Sloveniji, večkrat videna zgodba, pa nikoli nima epiloga. Srečnega, kot tale od ga. Barbare.

  • PPiikkaa 18:21 02.oktober 2016.

    "Da se ne bom potrebovala z Dolenjske voziti v Ljubljano," kakšna slovenščina pa je to?

  • stanekos 21:18 02.oktober 2016.

    Edino pravilno. Verjamem, da je navadnemu človeku težko se kosati s temi prevaranti, nateguni, vsemi novodobnimi slovenskimi bogataši, ki si lahko privoščijo dobre odvetnike z dobrimi poznanstvi na sodiščih. Morda pa le drobcen žarek na koncu predora, da tudi ...prikaži veči na sodiščih niso vsi za nagnat.

  • JT_Thomas 10:36 05.oktober 2016.

    Točno to se mi je na misel prikradlo... Direktor, čeprav je firma potonila, se lepo presede na drugi stolček. 1000+ delavcev pa... Kdo jih šmirgla.

  • korisnik_19245 15:48 02.oktober 2016.

    Spoštovani "Podgurc". Odgovarjam vam s polnim imenom, čeravno sem razmišljala, ali bi za človeka, ki se skrije za vzdevek, nato pa s prstom krivde poimensko pokaže na nekoga, sploh tratila čas. Rok Barbič je res moj brat in res je ...prikaži več bil nekaj časa direktor Novolesa. Žal ga je prevzel v času, ko je bila nekdaj uspešna Novolesova ladja že skoraj povsem potopljena, menda bi jo lahko rešil le čudež. Kljub temu se je bil pripravljen boriti se. In se je. Žal neuspešno in ja, žal so ljudje ostali na cesti. Kako s tem spi kdorkoli, ki je sodeloval pri reševanju Novolesa, lahko ve le on sam oziroma oni sami, kajne? O nabasanih žepih veste očitno veliko več kot jaz osebno, vem, da se je propadla Novolesova zgodba tehtala tudi na sodišču. Meni je znano le, da so brata kot uspešnega menedžerja povabili k sodelovanju v Stilles, kjer je danes predsednik uprave. V času njegovega vodenja - kolikor mi je znano - podjetje v desetinah odstotkih meri rast. Samo po sebi se to dandanes ne zgodi, kajne? ... Is

  • Boris Odreitz 14:11 03.oktober 2016.

    ti pika malo si preberi kaj si pa ti napisdala potem pa serji po drugih. Prvo se sama očisti dreka !

  • izRODEk 14:55 02.oktober 2016.

    Čestitke punca! Res, če pa v današnjem času kaj ali koga cenim, so to ljudje, ki še kljubujejo in se uprejo tistim, ki s pomočjo nagrabljenega kapitala izkoriščajo malega človeka.Majhen korak zate, velik v mozaiku boja zoper mrhovinarje, ...prikaži več ki živijo na račun revščine drugih!Bra-vo!

  • korisnik_19245 15:50 02.oktober 2016.

    Želela sem dodati, da vam, "Podgurc" iskreno želim vse dobro in da - verjeli ali ne - sočustvujem s čisto vsakim delavcem, ki ostane na cesti ...

  • max 11:10 02.oktober 2016.

    Mnogi tako za lase privlečeno odpoved stoično sprejmejo in se borijo naprej za preživetje. Moral pa bi vsak na sodišče, ne glede na čas, šele,ko bodo sodišča zasuta s takimi tožbami se bo stvar morda premaknila na bolje.O sindikatih ...prikaži več pa nebi zgubljal besed. Polna usta pravic, ter sami sebi namen. Za ozek krog vodstva sindikatov pa je ostalo članstvo kot bankomat . In to žal velja za vse sindikate, ter razne zbornice in združenja, ki so v osnovi namenjeni za pomoč članom.

  • sprehajalec 11:57 02.oktober 2016.

    Mislim, da je bil boj neenak. Odlazek ni neko ime, temveč je osovražen tajkun, ki je imel srečo v življenju. Njegove odločitve, iziroma njegovih svtovalcev so hipne in dnevne, ne plod nekega dolgoročnega načrtovanja. Zato pride do situacije, da jo ...prikaži večo en oddelek vabi v službo, naslednji dan pa da celotno službo ukinejo. Veliko je tega v Sloveniji, če pač organsko ne postaviš firme, temveč ti pade v roke iz neba. Gospa je FDV, torej svetovni nazor, ki preveva tudi naša sodišča, sploh tista delovna. Če bi bilo neko bolj zveneče ime, iz kroga blizu vladam, gospa nima šans.

  • maresem 10:40 02.oktober 2016.

    Take pokvarjence bi bilo treba olupiti do kosti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.