Avto
12862 ogledov

Kako z obvolanskimi tipkami pregnati tatove

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Snežinko 10:57 08.september 2018.

    Čakaj....a se norca delajo? Sistem samodejno zazna, da je telefon v bližini.. PA SAJ TO ŽE DELA PAMETNI KLJUČ, pa ga je zelo preprosto preslikati, ravno tako je povsem preprosto preslikati tudi telefon, ane? Sploh pa - zdaj, ko so ...prikaži več celemu ljubemu svetu na široko razložili, kaj imajo bo tatovom res težko ugotoviti, KAJ blokira avto - ja, IGLA, ane? Drugače je za keyless sistem najcenejši in najbolj preprost način RF žepek za 3 evre, ki blokira signal.

  • mihatirs 09:46 08.september 2018.

    na žalost statistika ukradenih ne drži...v letu 2018 je stanje alarmantno...policija pa vprašanje če ni povezana z mrežo preprodaje...saj praktično nobenega avtomobila ki je bil ukraden ne najdejo!! Kšn krof sred mesta pa hitr odkrijejo

    • Snežinko 11:00 08.september 2018.

      Miha, problem je, ker novodobni tatovi ne prodajajo vozil naprej ampak gredo v razgradnjo in prodajajo DELE. Zato jih večino ne najdejo. Avto zapelje v kovinsko garažo, kjer blokira signal (GPS...) in se zadeva razstavi v nekaj urah. Ponavadi še ...prikaži več prej, preden lastnik prijavi krajo. In, ja. objava na FB, twitter... da je avto ukraden samo še zmanjša možnost, da ga kdaj dobiš nazaj. Tudi tatovi berejo FB, ne samo pošteni. In ko preberejo, da je ukraden gre še hitreje v garažo in razstavljanje.

    • jozicamurn 11:41 08.september 2018.

      Tako je, mislim, da so jim v današnjem svetu bolj pomembni deli, kar bi lahko bila naloga za kakšen nov standard, da se končno v kak avto lahko vgradi le del, ki ga pustijo preko originalnega servisa ali v sodelovanju ...prikaži več s serviserji naokoli in je ta pot izdelka pregledna ter kristalno jasna. Enoten eu sistem, ki prepreči vgradnjo dela preko sistema, če nima sledljivosti oz. pravilne začrtane poti izvora. Pri ostalih pa naj dokažejo od koga in od kje so jih dobili in to naj preveri inšpekcija.

    • jozicamurn 11:42 08.september 2018.

      Urejena mora biti sledljivost vseh delov, tudi rabljenih. Smo že dovolj napredni, da nekaj takega tudi uredimo.

  • miskomiskic 11:44 13.september 2018.

    Zadeva je veliko bolj pametna, da bi vzdržala pavšalne komentarje. Za avto, ki ga naložijo obstajajo še drugi prijemi, le pozanimat se je treba.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.