Slovenija
392 ogledov

Kakšne so razlike med navidez enakima mobilnima paketoma Spar 1500 in izimesec S

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 14:43 02.november 2015.

    Prenos podatkov je digitalen, se pravi kot preko interneta, tukaj mamo že zdavnaj širokopasovno povezavo, pri čveku preko mobilca pa ne, čeprav je v smislu bitkov ali baytov, podatek zanemarljiv, kvaliteta govora je taka in taka in je skrajno mala, ...prikaži več ampak se še vedno nekaj špekulira. Nekoč smo imeli dostop do neta preko 56k modema, kar je marsikomu danes povsem smešno in smo plačevali vsako minuto. Danes pa pri vseh teh 3G in LTE/4G, pa še vedno neki paketi, kar je smešno. Ampak biznis je biznis in nič ne moreš. Tako kot če si naročnik pri telemachu na mobitel, ampak po novem se moraš ponovno prekuplat na telemach mobil in plačat 12€. Evo to pa je biznis.

  • rokx 14:31 02.november 2015.

    Problem je, da če pokuriš vse enote, ne moreš enostavno dokupiti "še enkrat 7€ za novih 1500 enot". Pri špar mobilu moraš počakati do konca 30 dnevnega obdobja. Do konca obdobja pa ti oni lepo zaračunavajo.Pri izimobilu lahko ...prikaži več dokupiš enote zraven, vendar posebaj za klice,sms, data.Torej - če se že odločaš izberi paket, kjer ne boš presegel količin. Torej izimobil M ali L s 3000 enotami..ps: koga zanima cenik klica v nemčijo?

  • korisnik_362 15:10 02.november 2015.

    Lahko bi tudi rekli, koga zanima storitev telefonski predal. Primerjati smo želeli čim več stvari, ki so za uporabnika pomembne. Cena klicev v tujino ni regulirana, zato smo za primerjavo cene izbrali eno državo EU.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.