Naj si ta odgovor še enkrat sami preberejo na vseh treh nivojih in, če še vedno menijo, da je z njim vse v redu, jim svetujem, da si čim hitreje najdejo kakšno drugo delo. Za to definitivno niso.
Podaljšane vozovnice zaradi zamud vlakov, malo morgen! Zamude naših vlakov niso od včeraj, ampak kar že stalnica z dolgo brado... Danes moraš res imeti hudičevo srečo, če te vlak na cilj pripelje prej kot z 10 minutno zamudo.
Jaz pa predlagam, da nam vlada omogoči pol leta brezplačno točenje goriva na črpalkah, ker smo dolgo čakali v koloni in porabljali gorivo. Če, bodo ta predlog videli pri levici ga bodo sigurno poslali na vlado.
Pri vožnji z našim vlakom bi morali potniki dobiti odškodnino za postaranje na najpočasnejši progi na svetu!
Zelo sem vesel ker bomo imeli zdaj najnovejšo železniško postajo,najboljše vlake,ki stojijo na peronih,in ne grejo nikamor
Slovenske železnice so SRAMOTA za državo! Vozni red neuporaben, potovalni čas bistveno ne presega konjskih vpreg!
Volitve so vedno bolj blizu.
Če bi moja mama vozila vlak vlak ne bi imel zamude
Pravkar berem, da je kitajsko dvigalo 2x hitrejše ;-)
Naj si ta odgovor še enkrat sami preberejo na vseh treh nivojih in, če še vedno menijo, da je z njim vse v redu, jim svetujem, da si čim hitreje najdejo kakšno drugo delo. Za to definitivno niso.
Podaljšane vozovnice zaradi zamud vlakov, malo morgen! Zamude naših vlakov niso od včeraj, ampak kar že stalnica z dolgo brado... Danes moraš res imeti hudičevo srečo, če te vlak na cilj pripelje prej kot z 10 minutno zamudo.
Jaz pa predlagam, da nam vlada omogoči pol leta brezplačno točenje goriva na črpalkah, ker smo dolgo čakali v koloni in porabljali gorivo. Če, bodo ta predlog videli pri levici ga bodo sigurno poslali na vlado.
Podaljšat vse, kar se da podaljšat. Do volitev, potem se lahko krajša.
... pa smučarske karte !...
Iščeš dеkle za eno noč💋? Dobrodošli - https://sex21.fun