Predno pišete izdarije preverite ,ne pa da ga od ene KURČEVSKE STA dobesedno prenesete . 3 poslanke so poškodovane od SVOJIH STRANKARSKIH SENDVIČARJEV . Kdo jim je kriv , če ne znajo ciljat ko mečejo flaše. Generalno vzeto , je… ...prikaži veče pa to popolnoma normalna reakcija na 2 x UKRADENE VOLITVE od strani četnikov in komunjar fukar ! Se SLO politika sploh zaveda s kakšno gnilobo od človekom imajo opravka, on je hotel Srbijo na 2Okm od Slovenije .Naj ga nekdo likvidira , polepšal mi bo dan ! Zoki pa v jok
To je parlament. Ljudem je mar in ne tako kot pri nas, podmizno, daj dam, samo da plebs ne izve. In - češ, prepirati se ni lepo....laganje, korupcija, izdaja, eh, če narod ne izve, zakaj ne. Samo da bo izgledalo… ...prikaži več lepo a vsebina...o njej se v Sloveniji ne sprašuje nihče. Če bi se, bi vsi, prav vsi tile 'uveljavljeni' levodesni jedrni odgovorneži izginili na smetišče, marsikdo pa celo v zapor....
Različni..., slovenski, hrvaški, srbski, pred nekaj minutami je bilo tudi na TV Dnevniku..., na Žurnalu pa bo, če sploh bo, tako kot po navadi, naslednji dan...
Dobra inspiracija za SDS in njenih aktivistov..Samo škoda, da se nam ne dogaja pomladna revolucija.
Predno pišete izdarije preverite ,ne pa da ga od ene KURČEVSKE STA dobesedno prenesete . 3 poslanke so poškodovane od SVOJIH STRANKARSKIH SENDVIČARJEV . Kdo jim je kriv , če ne znajo ciljat ko mečejo flaše. Generalno vzeto , je… ...prikaži veče pa to popolnoma normalna reakcija na 2 x UKRADENE VOLITVE od strani četnikov in komunjar fukar ! Se SLO politika sploh zaveda s kakšno gnilobo od človekom imajo opravka, on je hotel Srbijo na 2Okm od Slovenije .Naj ga nekdo likvidira , polepšal mi bo dan ! Zoki pa v jok
To je parlament. Ljudem je mar in ne tako kot pri nas, podmizno, daj dam, samo da plebs ne izve. In - češ, prepirati se ni lepo....laganje, korupcija, izdaja, eh, če narod ne izve, zakaj ne. Samo da bo izgledalo… ...prikaži več lepo a vsebina...o njej se v Sloveniji ne sprašuje nihče. Če bi se, bi vsi, prav vsi tile 'uveljavljeni' levodesni jedrni odgovorneži izginili na smetišče, marsikdo pa celo v zapor....
Živo se spomnim , ko je prišel v Španski parlament en oficir z šmajserjem in jim mal pokazal kako zgleda vojna !
Desetletja so iskali prepir povsod po YU, sedaj ga imajo doma.
Je tako!
Opozicija samo naprej , pa kakršna že bila , boljša bo od te na oblasti !
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Pa to je neverovatno! Srbini se zbujajo...
Ni pa neverjetno, da Slovenija še spi.
Je bil ža skrajni čas, da tem srbskim SNS zahodnjaškim ovcam z Vučišem na čelu, nekdo pokaže kako se streže stvarem.
barbarski narod, barbarska vlada
Vučić vroče je! Čas za odhod je!
👍 že nekaj časa se mu dogaja on avtokratski egomanijak pa, tega nikakor ne razume. Bojim se krvi, ker radikalnost SNS ne pozna meja.
Lahko pa se mu zgodi tudi Causesku!
Ne čujejm dobro.
Mediji poročajo, da naj bi poslanka iz vrst Vučićeve SNS v tem kaosu doživela infarkt in se sedaj v bolnišnici menda bori za življenje!?
Kateri mediji?
Različni..., slovenski, hrvaški, srbski, pred nekaj minutami je bilo tudi na TV Dnevniku..., na Žurnalu pa bo, če sploh bo, tako kot po navadi, naslednji dan...
Ja in ? A človek ne more umreti al kaj , če mu je sojeno !!
Škoda, da ni Ljubljana
Pa ljudi moji, dal˙ je to moguče....
KONČNO ! Pričakoval sem pa Bukarešto že pred 20 leti !
Pa sem že mislu, da je tam vse v redu...ker niso v tej butasti EU in so prijatelji s Putinom