98% tega nebo zapeljalo na EU ceste…zakaj bi nas pol pretreslo?? Dejte se avtonovinarji 1x ze sprijaznt da je EU avtotrg totalno nezanimiv in nepomembn faktor v sveti
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 3.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Sama jajca. Racunalniki na kolesih. Se dotakneš enega šraufa pa vse zablokira. =beš to.
Zanimivo bo , ko bodo začele te firme propadat, na cestah bo stalo ogromno teh vozil brez servisov, rezervnih delov....
Bos nabavu drle na Temuju….realno pa bosta obstala pri nas na trgu zgolj Geely in BYD….vse ostali bo koncalo brez podpore vbpar letih.
98% tega nebo zapeljalo na EU ceste…zakaj bi nas pol pretreslo?? Dejte se avtonovinarji 1x ze sprijaznt da je EU avtotrg totalno nezanimiv in nepomembn faktor v sveti
Trese, trese ampak nič ne pade dol!
Cilj je sptaviti avto na tocko pralnega stroja tako da se ga ne bo splacalo poptavljat in hopa kupi novga.
Ta hiperprodukcija pelje v propad zemlje.
Kaj vse nimajo kitajci.slovenci pa ne premoremo enega skupnega programa za javn upravo.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 3.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com