Slovenija
46 ogledov

Karba opravljanja ne prizna

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Minovak
    Minovak 16:03 13.september 2013.

    Saj se je karba samo hecal, a ne, saj on se lahko, ker je na Delu in ga ščiti murgeljček. V pravni državi (Slovenija je na zadnjem mestu na svetu) bi že zdavnaj tolkel zaporniški fižol, pri nas pa dobiva ...prikaži več čestitke od rdečih kriminalcev. Prazno upanje kardinala Rodeta je, da bo sodba pravična, ker ni v partiji in kjer, hvala Bogu, tudi nikoli ne bo, ker je to največja teroristična organizacija na Zemlji. Večini je jasno, samo Slovencem ne!

  • dd 10:35 14.september 2013.

    In Rode se ima za dobrega krščanskega kardinala??? Kje je pa krščansko odpuščanje, ponižnost in dobrota?? Tukaj vidim samo napad, grabežljivost in hudobijo. Papež Fančišek, prosim spravi ga v red.Sicer pa 100% verjamem, da je oče, podobnosti in naključij ...prikaži več pač ni mogoče skriti.

  • dragec 08:52 14.september 2013.

    Ali ste preprični, da so ti testi prirejeni (ali ne). Dejstvo je, da sta si ati in sin zelo podobna, da se pa ati sramuje svojega sina, to pa ni skladno z verskimi načeli.

  • jezero 07:10 14.september 2013.

    Tudi njega čaka poslednja sodba. In bog, če obstaja, im svoja merila, ne Rodetovih. Njega krasi kar precej naglavnih grehov. Zakaj pa se je v njemu nabralo toliko zlobe, pa ve tudi samo bog.

  • Žurnalček 20:34 13.september 2013.

    Ordinanta LAŽ je , da je test očetovstva v Nemčiji pokazal , da Pizdun Vatikanski ni oče !!!Test JE pokazal , da je oče Vatikanski pizdun, vendar je sin odstopil ob medsebojnem dogovorju od zahtevka za JAVNO OBJAVO testa ...prikaži več očetovstva, tako , da je test postal popolnoma zasebna zadeva dveh osebkov z vsemi njunimi pravicami do zasebnosti po vseh zakonih . Test ni bil in ne bo nikoli JAVNO OBJAVLJEN zato ne serte z vašimi " ugotovitvami testa" Javnost sama vidi ali je oče ali ni in za to videti , ni potrebno nobenih testov, kajti prvi test je že od nekdaj podobnost sina z očetom , Tu je, jaz trdim 100% in trdim na svojo čast , ne pa zato , ker ne maram pedofilsko pedersko bando !

  • vest 12:08 14.september 2013.

    Če se je v preteklosti držal zapovedi "ljubite in razmnožujte se med seboj" bi moral biti tudi toliko pošten in priznati ter tudi pomagati pri odraščanju svojega otroka. Kar se tiče negativnih oznak za organizacijo kateri je do pred 25 ...prikaži več leti pripadalo večina (dovolj starih) parlamentarcev, pa ta sigurno v tem ne more prekašati druge dobrih 2000 let stare organizacije.

  • Šemefuky 14:13 14.september 2013.

    Gate na glavo, kamen v robec in potem na gobec.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.