Šport /sport/nogomet
20 ogledov

Katanec: "Takoj bi imel ekipo, kot jo ima Bosna"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Franc Bukovec 23:19 06.februar 2013.

    "žvižgač", tkole ti bom reku: zalet se v steno, pa crkn. Ker si res en negativc, zafrustriran do amena. Jaz ne vem kaj je z vami, nekaterimi v Sloveniji, da ne morete sestavit mal, vsaj mal optimizma. Pol pa crkn ...prikaži več če si tolk negativen. Najbolj bo zate. Jaz sem tut prepričan, da si ti en bebo, da ti sosed do onemoglosti natepava babo (če jo imaš), da v življenju nisi nič dosegel in pol tle gor pišeš take..pač to si ti. Niko i ništa. Seveda pa imaš pravico do svojega mnenja, ampak si kreten. Čist btw. Pusti Katanca, naj dobi priložnost in bo pokazal čas kaj bo in kaj ne. Ti pa res ne moreš vedet. Res pa je, da imaš 50% možnosti da si uganil, da ne bo uspehov. Ampak to samo zato, ker si kreten in kreteni imajo srečo.

  • macko 05:48 07.februar 2013.

    e moj srečko, še žal ti bo, da si ugriznu v ta kisu jabuk....

  • KOJAK 22:54 06.februar 2013.

    Povej nam svoj ime in priimek, da najdem tvoje uspehe v nogometu ali kakem drugem športu.

  • mihatirs 22:54 06.februar 2013.

    Jz sm pa prepričan da si ti Žvižgač butel. Pejt v omaro še po mal čipsa!

  • Žvižgač 23:00 06.februar 2013.

    Vsak ima pravico do svojega mnenja saj smo v janšokraciji.

  • Žvižgač 22:44 06.februar 2013.

    Jaz sem prepičan v neuspeh Katanca. Pri nas je prevzel B reprezentanco BiH, ker so ga po njegovi zgodbi o uspehu na račun nekaj odličnih posameznikov v reprezentanci, ki jih sedaj nima na razpolago, povsod potem zbrcali iz trenerskega položaja, ...prikaži več ker ni nikjer ničesar naredil. Kot fuzbaler je bil nula in ga je bilo mučno gledati na tekmah, ko je igral, bo sedaj še bolj mučno, ko bo s temi igralci šel v sramotni zaton. Eni pač ne vedo kdaj odnehati. Ker ga nihče nikjer več ne zaposli je tudi čefurin podal, da ni najdražji selektor, pa bi glede na njegov napihnjen renome to moral biti.

  • Žvižgač 00:11 07.februar 2013.

    Čestitam za vaš kulturni odziv in lepe želje, res primerno za nekega sodnega cenilca. Kdo mojo babo in kdo ne verjetno ni vaša stvar, zadovoljen sem s tem kar sem dosegel in ni vam potrebno skrbeti za tuje frustracije. Na ...prikaži več vaš mestu bi se o svojih zamislil. Glede na Katančeve sposobnosti, ki je star kot jaz in ga zato že dolgo sledim in razpoložljive nogometaše in njihovim odnosom do igre so vsi skupaj po mojem mnenju primerni za trim ligo, ne pa za vrhunski nogomet. Vsem ostalim pozitivcem pa vse dobro in obilo užitkov v tekmah reprezentance.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.