Sem mislil, da mora FURS delati po zakonih in ne kot si sam zamisli. Očitno sem se motil. Če pa ne dela po zakonih, je potem to po definiciji kriminalna združba.
Denar, ki ti je prek TR kao v momentu na voljo, ni s tvojega računa. Slovenci pri TR sploh nimajo računov. Tako da bi bilo dobro da se še malo pozanimaš, preden še kaj blekneš.
Imam občutek da bi ta ponorela vlada ljudem pobrala vse do zadnjega centa,in da bi delali zastonj kot kitajci
Ja, ja, seveda, vlada se ukvarja s Trade Republic računi 🤣
Vedno se najde razlog za obiranje ljudstva, do kdaj j8h bomo še prenašali...
Pojdi ven za par let, pridi nazaj in poročaj kako si se imel in kako te niso obrali 😂
Sem mislil, da mora FURS delati po zakonih in ne kot si sam zamisli. Očitno sem se motil. Če pa ne dela po zakonih, je potem to po definiciji kriminalna združba.
Denar, ki ti je prek TR kao v momentu na voljo, ni s tvojega računa. Slovenci pri TR sploh nimajo računov. Tako da bi bilo dobro da se še malo pozanimaš, preden še kaj blekneš.
Pri inflaciji 10% plačaš davek na obresti 2%. Kje je tu dobiček?
Frči Golobček, frči!
Hmm, a nima FURS-a Tina čez? Pozanimaj se najprej, preden neumnost napišeš 🤣😂🤣
Pevka od ABBE je imela možnost izbire med menoj ali manekenom(1984 video) "ABBA"-Lay on your love on me".Izbrala je mene že 1969.
Prag 1000 € je že desetletje isti?
Tako kot tudi 1% normiranih stroškov ob nakupu ali prodaji vrednostnih papirjev.
Samske ženske vas čakajo na -- Sexy24.mom
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲