Slovenija
16 ogledov

Kaznujejo pa vse po vrsti

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • berek 10:33 12.oktober 2012.

    VOKA parkira svoje kamijone na parkirišču za invalide na Komanovi. Ker delavci obiskujejo bližnji bife in Tuš trgovino pred odhodom na teren. Hoferji, Lidli, interspari preganjajo romunske berače izpred svojih vrat, parkirani avti pred vrati in na mestih za invalide ...prikaži več pa jih prav nič ne motiijo.Šoferji LPP bi lahko poslikali parkirane avte na avtobusnih postajah, posebno v bližini bifejev, a tega ne delajo, ker jim nadrejeni tega ne dovolijo.Taxisti prakirajo pred hoteli kost so SLON, Austria hotel WTC,.. na pločnike, prehode za pešce, kolesarske steze, avtobusne postaje,... ko čakajo stranke. Kdo se boji taxi lobija?Ampak tega oblast ne bo spremenila, ker ji ni v interesu predati nadzor iz rok. To bomo morali storiti Ljubljančani sami

  • xtc 07:44 12.oktober 2012.

    Neprimerno so se pa zaceli obnasati, odkar so jim dali taka pooblastila, zdej so se pa razpetelinl pa misljo da so bogovi

  • Bizgec 08:05 12.oktober 2012.

    Kako je lahko kaznovanje ljudi na obmocjih, kjer velja tihi dogovor, prekoracitev pooblastil? A nismo vsi enaki pred zakonom? Ce lahko na parkiriscu zdravstvenega doma kaznujejo tiste, ki parkirajo na travi (ker drugje pac ni prostora), potem lahko kaznujejo tudi ...prikaži več katerega izmed "pomembnezev", ali pac?

  • allstarr111 09:26 12.oktober 2012.

    To da bodo neizobraženci s pooblastili dobili krila sem jest vedu že ko so jih ustanovili, da pa bodo dobesedno prežali v zasedi da bi bolj uspešno nekoga uplenili pa ne. Tko da treba ene dva dobro našportat, da se ...prikaži veče jih malo prizelmji.

  • LJ24 10:34 12.oktober 2012.

    Vsi, ki imate kakršno koli pripombo na delo redarjev, naj vas spomnim: Ko ste volili današnjega župana ste vedeli kakšni so njegovi napotki redarjem in kako zadeva funkcionira. Sedaj držite goflje in se skrijte v kot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • berek 10:49 12.oktober 2012.

    Jaz sem volil drugega.Ampak zdaj ta župan zastopa tudi mene, a ne? Tudi moje davke zapravlja.

  • Skoti Pipen 11:14 12.oktober 2012.

    ja,ja jošek D... iza tipkovnice je lahko bit pameten pa pogumen, v realnem svetu bi bil pa najbrž našportan ti.

  • allstarr111 12:38 12.oktober 2012.

    Ti si en izmed redarjev garant.

  • Neja35 10:08 12.oktober 2012.

    jaz ne razumem zakaj NIKOLI nobeden ne kaznuje parkiranje na prostorih za invalide. Ali so tudi tam tihi dogovori ta nekaznovanje. Še nikoli nisem videla eno lisici na takih avtomobilih, kar je sramotno, ker misli da bi rabila samo ena ...prikaži več VZGOJNA kazen ma res vzgojna....pa bi človek 2x premislu preden bi parkiral na takem mestu.

  • berek 10:11 12.oktober 2012.

    Preganja se samo tiste in tam, kjer določi šerif.Če bi bil nadzor dela redarjev pošten, bi bil narejen seznam vseh ulic s številom obiskov redarjev na leto. Tako pa v BS3 in v centru preganjajo invalide, ki nimajo kje ...prikaži več parkirat, lastniki 2000 m2 velikih zemljišč, pa si okoli hiš naredijo ograjo, na vrtu solata, angleška travica in peskovnik, parkira pa na pločniku ali občinski zelenici. Teh pa šerif ne preganja.Prav tako bi MOL lahko naredil forum, kjer bi občani lahko opozarjali na pogoste kršitve, redarji pa bi morali odgovarjat kaj so naredili.Ampak šerif tega noče. Le zakaj?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.