Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
6036 ogledov

Kdaj in kako bo konec korone?

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Mesija 09:35 15.december 2020.

    Matilda dela tisto, za kar je namenjena. Pri tem ji pa pomagajo globalni in slovenski fašisti. Slednji še bolj zavzeto.

  • bf11fb292921c717908bdee3670a3f022a1b836d 08:34 15.december 2020.

    Matilda ima novo leto vsako leto le da se ne dela reklame iz tega.

  • klemenmo 10:16 15.december 2020.

    na IJS naredite raziskavo umrlih Z in ZARADI covida....Me zanima kakšne številke bi dobili

  • Avatar ovca
    ovca 09:42 15.december 2020.

    Pandemijo imamo po svetu? Ne, plandemijo imamo. In vsi ti grobarji drzav,vam naj zaupamo,pa se cepimo? Ko ste samo placani grobarji! Da vas ni sram!!! Cisto vse smrti pripisujete covidu. Ne glede na to,ali je clovek umrl zaradi starosti,prometne nesrece,samomora... ...prikaži več S kaksno pravico sami sebe imenujete strokovnjaki!? Ste samo šarlatani,ki vpeljujete diktaturo. Mi naj bomo pa neumni in naj vam verjamemo. Vsi skupaj niste S od stroke!

  • prebivalec 19:35 15.december 2020.

    Urednik - zakaj kolumna nima označeno da gre za plačano objavo-oglas vladajočih. Matilda je Januarja kosila bolj kot novembra pa ste bili ti strokovnjaki lepo tiho.

  • Avatar ovca
    ovca 13:56 17.december 2020.

    Konec plandemije bo, ko bo puklasti odstopil (kar se ne more zgoditi) ali pa, ko ga raja vrže s prestola (zelo verjetno)!

  • distdronim 10:31 15.december 2020.

    www︎.︎imgb︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • igorgeus 17:24 02.januar 2021.

    Ja, res super cepivo. Še vedno si prenašalec in še vedno lahko večkrat zboliš. Namesto da bi delali na odpornosti in dvigovanju imunitete posameznika, ki ima na koncu kljub vsemu glavno besedo. Kaj bi se šele zgodilo, če bi dejansko ...prikaži več fasali kaj podobnega srednjeveški kugi namesto covida. Sicer pa se bo to slej kot prej zgodilo, glede na neto letni prirastek svetovnega prebivalstva. In takrat nas reši lahko samo lasten imunski sistem. Ker cepiva ne bo.

  • Avatar MS
    MS 10:04 15.december 2020.

    Edini ukrep ki bi ustavil pandemijo na naših nediscipliniranih prostorih je: Prisilna 3 mesečna karantena za vsakega kršitelja kateregakoli od ukrepov! Za ta čas bi izkoristili kapacitete na Povšetovi in Dobu! Res da je ukrep rigorozen a iz izkušenj je ...prikaži več razvidno da covid-kretene nič ne ustavi razen prisile! Nasvetom stroke in moledovanju vlade se arogantno smejejo in z neupoštevanjem ukrepov brezčutno prenašajo okužbe! Ljudje umirajo! DOST JE!

    • Avatar MS
      MS 10:06 15.december 2020.

      Pa tako enostavno je... Če držiš distanco prenos ni mogoč! Če nosiš masko drugega ne moreš okužiti! Če razkužuješ in redno umivaš roke ščitiš sebe in druge pred okužbo! Če se ljudje ne zbirajo nezaščiteni in v večjih skupina prenos ...prikaži več ni mogoč! TO SO PREDPISANI UKREPI! In če bi vsi te ukrepe dosledno sprovajali kmalu nebi bilo več prenosa okužb!

    • Avatar ovca
      ovca 11:45 15.december 2020.

      Ja MS, in nato svizec zavije čokolado itd. Pa dobro človek, če si že os prešprical biologijo, si lahko nadgradiš svoje neznanje o virusih zdaj? Idealen čas, da ne pišeš nebuloz po portalu! Že slepi so spregledali, ti ne. Katastrofa!

    • Avatar MS
      MS 11:56 15.december 2020.

      ovca, ti ki biologije nisi prešprical/a daj nam laikom pojasni kaj od mojih navedb ne drži! Štejejo le kontraargumenti! Prazno pavšalno laprdanje pa bi pokazalo tvoje neumno blefiranje! Čakamo!

    • Avatar ovca
      ovca 11:58 15.december 2020.

      MS če hočeš izumit neko cepivo proti virusu, moraš virus prvo izolirati! Štekaš! Še vedno NE. Bejš se izobraževat! Daj mi samo en je*beni dokaz, da so ga izolirali!

    • Avatar MS
      MS 12:01 15.december 2020.

      L art pour l art! Ti si seznanjena s celim postopkom izdeleve tega cepiva! Ne seri?

    • Avatar MS
      MS 13:02 15.december 2020.

      1) Ttrditi, da virus, ki povzroča Covid-19, ni bil izoliran je velika laž. Poslužuje se jo ovca in ostali covid-kreteni da bi z lažjo utemeljili svoj prav! Izoliranje virusa pomeni odvzem čistega vzorca virusa okuženemu bitju, da ga lahko preučimo. ...prikaži več Obstajajo številna poročila , da so ekipe po vsem svetu izolirale virus .==> (https://fullfact.org/health/Covid-isolated-virus/)

    • Avatar MS
      MS 13:02 15.december 2020.

      2) "SARS-CoV2 je bil pri okuženih ljudeh vzorčen in izpliran milijonekrat, tudi pri tistih, za katere je bilo prvotno ugotovljeno, da so okuženi na Kitajskem," je za Full Fact povedal dr. Stephen Griffin, virolog in izredni profesor na Leeds Institute ...prikaži veče of Medical Research.

    • Avatar MS
      MS 13:34 15.december 2020.

      3) CDC Centers for Disease Control and Prevention SARS-CoV-2, virus, ki povzroča COVID-19, je bil izoliran v laboratoriju in je na voljo za raziskave znanstveni in medicinski skupnosti . Pomemben način CDC je bil izolacija in gojenje virusa v celični ...prikaži več kulturi in zagotovitev njegove široke dostopnosti. Raziskovalci v znanstveni in medicinski skupnosti lahko v svojih študijah uporabljajo virus, pridobljen s tem delom. BO DOVOLJ ovca?

    • prebivalec 19:41 15.december 2020.

      MS dobrodošel iz karantene na Povšetovi ali Dobu (tvoje izkušnje). Tako imenovani strokovnjaki niste ničesar storili da bi med obema valoma zaščitili najbolj ranljive in sedaj prelagate odgovornost na narod kateremu je po dveh mesecih ukrepov brez učinka pač preseglo ...prikaži več vse meje. Če lahko ti mne imenuješ kreten potem lahko tudi jaz tebe imenujem strokovni kreten.

    • Avatar MS
      MS 11:17 16.december 2020.

      prebivalec, ti mene lahko imenuješ kakorkoli želiš a neovrgljiva dejstva ostajajo: ==> Če držiš distanco prenos ni mogoč! Če nosiš masko drugega ne moreš okužiti! Če razkužuješ in redno umivaš roke ščitiš sebe in druge pred okužbo! Če se ljudje ...prikaži veče ne zbirajo nezaščiteni in v večjih skupina prenos ni mogoč! TO SO PREDPISANI UKREPI! In če bi vsi te ukrepe dosledno sprovajali kmalu nebi bilo več prenosa okužb!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.