Slovenija
61 ogledov

Kdo je v resnici pristojen za migrante?

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 18:00 27.januar 2017.

    takih prostestov bi moralo biti ne samo še več, ampak bi morali biti še bolj množični in bolj ostri, vemo da je polno nekih špekulantov, ki niso begunci, ampak migranti, tukaj se pa začasno pasejo, računajo kako bodo pobegnili gor ...prikaži več do nemčije ali še čez ... nemčija je res naredila katastrofalno napako, ko je sprejeta toliko folka, mislim še to, da bi morala država slovenija nemčiji izstaviti račun za umazane in poškodovane vlake, avtobuse in za vse delo, ki je bilo opravljeno za tak tranzit ... nova zakonodaja je leto prepozna, EU in nemčija naj se pa speljejo ... treba jim je jasno povedat : MI NE ZMOREMO!

  • Milan Novak 18:27 27.januar 2017.

    Dragi občani Črnomlja ,kaj ne veste ,kaj se je pred leti zgodilo v Mariboru ? Županja GOTOFA JE !

  • smejka 17:37 28.januar 2017.

    Naši 'vladarji' se poslužujejo božjih zapovedi.Ker pa jim je računalnik zagodel in izpustil besedico NE, se dogaja kar se.(.. kradi, .. laži..,.. nečistuj, ..pričaj po krivem,...)

  • Avatar praufo
    praufo 18:12 27.januar 2017.

    občine bi morale protestirat v smislu zaščite te države, ker nas ta migracija ogromno stane, seveda če ne bi bilo tako dobre oskrbe, bi se spet oglasili in čivkali borci za človekove pravice, ki živijo od države ... no v ...prikaži več parlamentu so se baje politiki nekako zmenii, da bi strošek po osebi lahko znašal okoli 1900€, pa če tudi je pol manjši je grozljivo ogromen, glede na to, da ni nihče postavil limita koliko folka moramo sprejet ... tukaj lahko pride do ogromnih številk, ki pa res predstavljajo ekonomsko grožnjo tej državi, ... zavedat se je treba koliko beguncev še tava po balkanu, koliko jih čaka v grčiji, da ne govorimo o turčiji ... to so milijoni, ki jih bo nekdo preživljal, folk to ni hec in tako ko je bilo, ne more biti več ... razen če mi zapustimo stanovanja, pa hiše, pa gremo ven na mraz al pa v klet, ta folk pa namestimo na toplo in postanemo humanitarci ... ja zgled naj da tovariš "slovenski če gevara" in podobni populisti, ... odstopite svoja stanovanja, pa pejte žvet v kle

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.