Slovenija
29 ogledov

"Kdor ima več, bo plačal več"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • janez 13:25 18.november 2013.

    Alenka! Kaj vam ni jasno? Jaz imam natanko toliko kot sem imel pred leti in bom plačal mnogo več!!!!

  • zcmr 13:09 18.november 2013.

    zensce je ze veckrat pokazalo da se matematike ni ucilo ker je bila verjetno pretezka....zensce ne ve da imajo ljudje tudi garaze lope skednje senike...da slovenija ni samo ljubljana z cebelnjaki v velikosti 68.7 metra.Resnicno nam gre se dobro ...prikaži več pri takih voditeljih z takimi izjavami na nivoju predpraznika.

  • janez 13:27 18.november 2013.

    Še to.ssVi Alenka imate pa mnogo več kot pred leti!

  • privat 19:36 18.november 2013.

    mali človek plačuje neko rento kriznega davka že od leta 91 dalje...naj zdaj samo bogati in državni uslužbenci plačujejo krizne davke ,saj so samo oni krivi za za dejansko stanje v državi

  • Trovlak 15:41 18.november 2013.

    Z 19. leti sem se redno zaposlil, v povprečju delal 12-14 ur dnevno, delal po celi bivši Jugi, posedanja po lokalih nisem poznal in ne poznam še danes, vsem morebitim potovanjem in luksuzu sem se odrekel in vlagal v nepremičnine ...prikaži več in gozdove. In, ker sem reci-piši 25 let deloven in varčen, to pomeni, da imam sedaj PREVEČ??? In od teh svojih žuljev, da moram plačati DRŽAVI, ki zame in vso to imetje ni naredila NIČESAR?? Vsi mi smo ta davek že zdavnaj plačali, ko smo kupovali vsako sleherno stvar od gradbenega materiala do inventarja. In koliko nas je takih... - Naj se omejijo na tiste, ki so v zadnjih 15 ali celo 20-ih letih od kar je Slovenija, čudežno obogateli. Ampak NESRAMNO OBOGATELI, ne pa samo, da imajo več kakor vlada sklepa, da bi smeli imeti. Narobe svet, ki kliče po državljanjski vojni.

  • sonček01 18:27 18.november 2013.

    vsem pred vami so se zmajali stolčeki bodo se tudi vam gospa Bratošek...davek na zaposlene v tujini...super...davek na nepremičnine super...kot mati samohranilka otroka,ki študira, brez štipendije,brez otroških v Slo...od svoje plače,ki jo prigaram v Avstriji lahko plačam vse...ni problema...ampak sem ...prikaži več lahko tudi socijalni problem gospa Bratušek,dobivam socijalno pomoč,štipendijo,nekaj od karitasa še vstati mi nebo treba zjutraj ob 4...SUPER...saj vi takšne podpirate...ALI??? Vaša politika na to napeljuje...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.