Slovenija
76 ogledov

Ker je elektrike prepoceni, bo račun višji

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 15:06 23.november 2016.

    v tujih državah so marsikje že uvedli končno leto obratovanja termoelektrarn, pri nas tole, pa še dodatek na računu, če prav že sedaj plačujemo trošarino na porabo + ddv na trošarino, v tujini bi v ustavo zapisali pravico do i- ...prikaži več neta, pri nas bi ga obdavčili ... v tej državi ne pomaga nobena interpelacija to je preprosto zarukana komunajzerska država, sram me je da sem slovenc, raje zakurim slovensko zastavo, kot da bi jo kdaj obesil, čeprav jo hvala bogu sploh nimam, kam to pelje

  • lotty 08:43 25.november 2016.

    saMA ELEKTRIKA SPLOH N VISOKA.Poglejte položnice koliko je dajatev..raznoraznih,pa omrežnin..-več kot polovico!Alii veste,da je elektro sindikat zelo močen,da imajo zaposleni nadpoprečne božičnice in regrese...dodatke.,zabave,razne športne igre.Plače ne zamujajo in dobro sestavljene pogodbe.Dragi moji,nič ne proizvajajo pa bajno služijo.KJE JE ...prikaži več GOSPODARSTVO V TEJ DRŽAVI?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:11 23.november 2016.

    Pravte da nismo več v socializmu pol pa ujčkate podjetja na socialističn način. V kapitalizmu smo očitno samo ko je treba jamrat da ni dost dnarja za pravice in plače delavcev. Naj kr tisti plačujejo ki so idejni ...prikaži več očetje TEŠ 6. Sej so menda strokovnjaki delal na tem. Pa naj "strokovnjaki" plačujejo. Ne pa da se kr neki zmisljo pol mormo pa mi 3x preplačat: prvič zarad onesnaženja; kazni povezane s tem; zdravstveni izdatki povezani s tem; drugič z ogromnim preplačilom investicije in tretjič z še višjimi položnicami...Hvala lepa za tako državo......Lopovščina.A ni blo že to zadost da ste povečal prispevke za fizične osebe obenem pa zmanjšali prispevke za industrijo? Kdo je zdej tle državljan..a sem jz ..a smo ljudje? Al so državljani podjetja ?ker očitno so podjetja. Tako se obnašate.

  • Franjo Erman 18:48 23.november 2016.

    kdor je hotel imeti t6, ta naj ga plača. enostavno

  • franke 16:33 23.november 2016.

    ZARADI TEŠA 6 NAS BO ŠE DOLGO BOLELA GLAVA.

  • jakec1575 11:39 23.november 2016.

    naj izvozijo vse v Italijo. kot so nabijali pred gradnjo. ceno bo se visja, saj bojo letno prihajale kazni iz eu za presezene emisije. toliko o strategijah, dolgorocnostih. A je sel kdo v zapor? celotno elektrogospdarstvo so postavili pred nesolventnost ...prikaži več zaradi tega projekta. to big to fail? in pred gradnjo sem rekel, da bo slo iz nasih denarnic preko cene elektrike. če je bilo meni jasno, kako ni bilo odlocevalcem in profesionalcem?

  • Janez_53 12:47 23.november 2016.

    Kaj ko bi država najprej spravila za zapahe vse lopove, ki so se okoristili pri gradnji TEŠ6, jim pobrala prigrabljeni denar in s tem zamašila luknjo? PA DAJTE ŽE ENKRAT PRIČETI DELATI V DOBRO SLOVENIJE IN NJENIH DRŽAVLJANOV!!!

  • kingodm 13:09 23.november 2016.

    Tako je to v Butalah. Prvo zgradijo nekaj za kar vejo da bo pogreb (važno da se je dajal denar v žepe), potem pa raje kot zadevo ugasniti pustiti delati čisto izgubo. Nekako tako kot NKBM, prvo je država dala ...prikaži veča 2,5 milijarde eur za dokapitalizacijo, potem pa so jo prodali za 250 milijonov eurov. Največji butalci so volilci, ki verjamejo našim butastim politikom...

  • jozicamurn 13:36 23.november 2016.

    Ali bomo kdaj v naši preljubi državi slišali že enkrat da se je kaj pocenilo in šlo na bolje?Ali bomo kdaj slišali, da se je nekaj naredilo za male ljudi, da bi jim bilo bolje?Ali bo kdo kaj ...prikaži več ukrenil glede kartelov in lobijev, ki nas zasužnjujejo z minimalci in pa visokimi davki tako na delavca kot na storitve/energijo/hrano itd.?Kdaj je še kdo kaj naredil pametnega za ljudi v Sloveniji, imamo se za eno Švico ali pa zgledujemo na Islandijo, ki so svetlobna leta pred nami.

  • Avatar Leon
    Leon 13:59 23.november 2016.

    Ker je elektrike prepoceni.......................VKUP le VKUP uboga gmajna ! Danes je državni praznik posvečen Rudolfu Maistru ! Kaj nam je bilo tebe treba Rudolf ?

  • k0libri 17:10 23.november 2016.

    Pa bomo spet plačevali, da se jih je en par fajn omastilo. Že za neke sončne elektrarne je 10% računa, sedaj bo par % za TEŠ6, potem bomo še kakšno neumnost naredili, pa davek na neumnost spet na položnico za elektriko.

  • mirror 18:37 23.november 2016.

    Elekro distribucijska podjetja so bila še iz časov pred osamosvojitvijo navajena, da so elektriko podražilo dvakrat letno. Sedaj, ko imamo trdno valuto, teh podražitev ne bi smelo biti. Kljub vsemu so si distributerji izmišljevali razne takse in omrežnine, da so ...prikaži več na ta račun dražili energijo. Ovce so zato na svetu, da se jih striže.

  • Božidar Dinič 19:09 23.november 2016.

    naj v tej termo elektrarni kurijo naše voluharje pje banda frdamana

  • Ferluci 13:26 24.november 2016.

    To je pa to, ko so si šaleški LDS lobisti zagotovili biznis. Važno, da so ovce srečne.

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 11:22 23.november 2016.

    Oni so se kar sami odločili za termoelektrarno... a je kdo vprašal ljudstvo??? Grem stavit da 90% ljudstva NOČE termoelektrarne in bi rajši imeli naložbo v obnovljive vire energije. In zdaj mora to "naložbo v prihodnost" plačat vsak, ki noče ...prikaži več te svinjarije met? Naj si jo vtaknejo nekam to termoelektrarno. Že zdavnaj bi lahko naredili Torijski reaktor, že zdavnaj bi lahko zrihtali veternice (taiste okoljnike, ki jih skrbi dobrobit ptic, pa izgleda ne skrbi dobrobit celotnega ekosistema v okolici Šoštanja), lahko bi subvencionirali bio-fotovoltaične strehe po vsej državi - na koncu ne bi potrebovali niti nuklearke, niti termoelektrarn. Žal to ni v interesu lobistov, slovenska politika se pa itak lobijem klanja kot kraljem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.