Ta izmišljena zgodba je pomanjkljiva in polna lukenj. Predvsem pa nič ne piše, s kakšnim argumentom te lahko odvetnik reši, če se voziš brez vinjete po avtocesti. A sploh kakšen naivnež kupi to zavarovanje?
bom še en komentar napisal na tole temo. torej ko sem jest kupil vinjeto za AC so me opzorili da naj shranim račun. to kot prvo , kot drugo ženska se je odpeljala na AC kot da je AC njena.… ...prikaži več če se ne pelješ s svojim avtom poterm mogoče vsaj vprašaš ( če imaš 1 zrno soli na podstrehi ) kje je prometna in mogoče še kakšen dokument. kaj pa če bi temu avtu potekla registracija al pa bog ne daj da bi gospej pretkla vozniška. a bi ARAG tud vse porihtal ? a so eni sposobni sami žlico v usta prnest ?
Beden komentar primitivca z IQ navadnega prahu,ki nima pojma o pojmu ko cestninskih postaj v Sloveniji ni vec in taki mozganski maloposestniki imate volilno in opravilno sposobnost 🤦♂️
Ta izmišljena zgodba je pomanjkljiva in polna lukenj. Predvsem pa nič ne piše, s kakšnim argumentom te lahko odvetnik reši, če se voziš brez vinjete po avtocesti. A sploh kakšen naivnež kupi to zavarovanje?
Reklama za pokvarjene zavarovalnice, ki bi naivneže lupile na vsakem koraku.
Oglas za produkt ki ga nihče ne kupi. Aja, pozabil si napisati: zgodba je izmišljena...
Najbrž je res izmišljeno za potrebe oglaševanja.
torej če se zavarujem pri zavarovalnici arag zapravno zaščito, potem grem lahko na AC brez vinjete in me ARG časti ? a je tako smisel te reklame ?
In potem v enem letu plačaš toliko kot kazen za vinjeto. In potem vsako leto.
bom še en komentar napisal na tole temo. torej ko sem jest kupil vinjeto za AC so me opzorili da naj shranim račun. to kot prvo , kot drugo ženska se je odpeljala na AC kot da je AC njena.… ...prikaži več če se ne pelješ s svojim avtom poterm mogoče vsaj vprašaš ( če imaš 1 zrno soli na podstrehi ) kje je prometna in mogoče še kakšen dokument. kaj pa če bi temu avtu potekla registracija al pa bog ne daj da bi gospej pretkla vozniška. a bi ARAG tud vse porihtal ? a so eni sposobni sami žlico v usta prnest ?
avstrijci imajo dober sistem. na mail sli telefon ti par dni pred potekom vinjete posljejo opomnik. ni anonimnega lupljenja.
Tudi pri nas je tako
Iščеš dekle za eno noč💋? Dobrodošli - https://sex21.fun
moja mami mene vedno pelje po afto cesti brez vinjete,, jaz rečem tam na cestninska postaja da bom volil goluba in naju pustijo skozi
A še lahko bolj beden komentar, prosim?
Maximus123 A še lahko bolj beden otroka rodila tvoja mati, prosim
3/4 takih idiotov bo odstranjeno, ko bo država z zakonom prepovedala otrokom do 15 let prihajat na te portale in razne tiktoke
Beden komentar primitivca z IQ navadnega prahu,ki nima pojma o pojmu ko cestninskih postaj v Sloveniji ni vec in taki mozganski maloposestniki imate volilno in opravilno sposobnost 🤦♂️