Slovenija
13 ogledov

Kiks ali preračunljivost

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Milan Samide 22:22 09.december 2012.

    GOSPODJE, ČE BI BILI pošteni!, bi že zdavnaj pozaprli vse tiste, ki so nas spravili v tak položaj. Vi ste bili na oblasti, VI ste KRIVI, o tem govori naša USTAVA in njen 26. člen.PREBERI, 26.člen URS, ...prikaži več, ( pravica do povračila škode)Vsakdo ima pravico do povračila škode, ki mu jo v zvezi z opravljanjem službe ali kakšne druge dejavnosti državnega organa, organa lokalne skupnosti ali nosilca javnih pooblastil s svojim protipravnim ravnanjem stori oseba ali organ, ki tako službo ali dejavnost opravlja.Oškodovanec ima pravico, da v skladu z zakonom zahteva povračilo tudi neposredno od tistega, ki mu je škodo povzročil.POVEJTE POLITIKI, se bojite , da boste ODGOVARJALI!, po ustavi RS. NE nam reči, da URS za narod ne velja???

  • dragec 12:32 29.junij 2012.

    Spodobi se, da nam trenutna oblast (če ima primerne izračuna) poroča v kakšni smo finančni kondiciji. To je enako, ko vlada zahteva poročilo o stanju v NLB. Spodobi se, da ljudstvo ve kaj ga čaka.

  • franke 14:15 05.december 2012.

    SAJ MAJERJU NI MAR ČE SE SLOVENIJA DRAGO ZADOLŽUJE. TO JE NJEGOVA TAKTIKA IZČRPAVANJA DRŽAVE ZA DRUGO REPUBLIKO. ČE GA NE BOMO ČIMPREJ ODSTRANILI BO HUDO.

  • Andrej Kovačič 23:25 28.junij 2012.

    V težavnih družbenih razmerah z začetka 1980ih znotraj ZSMS prevlada ultra-levičarska, marksistična linija, ki se zbira najprvo okrog študenstke revije Tribuna, kasneje pa okrog publikacije Univerzitene konference ZSMS Časopisa za kritiko znanosti. Ta linija, ki jo predstavljajo Igor Bavčar, Leo ...prikaži več Šešerko, Janez Janša in Srečo Kirn, iz časopisa izrine 'lacanovsko' linijo, skupaj s Slavojem Žižkom.ssUltra-levičarska linija sistema in Partije ne kritizira s pozicije desno od nje, pač pa s pozicije levo od Partije, po mnenju mlado-marxistov blagovna produkcija, ki jo nadzira partijska in državna birokracija in jo poskuša nadzirati tudi tehnokracija, načenja temelje socialistične revolucije. Pod socialističnim imenom, pa država dejansko sprovaja specifično kapitalistično pot zgodovinskega razvoja. Janša je sodil v ultra-levo strujo znotraj ZSMS. Dve leti po kongresu ZSMS v NM, 1984, se situacija še nekoliko zaostri, ko je iz vodstva ZSMS odstranjen ultra-levičar Janez Janša, ki je skušal pri

  • izRODEk 14:10 29.junij 2012.

    http://www.change.org/petitions/vladi-republike-slovenije-in-ministrstvu-za-obrambo-vrnitev-imena-vojasnice-v-franc-rozman-stane?utm_campaign=share_button_mobile&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition

  • mrki 23:30 28.junij 2012.

    Izjava premierja je povzročila precejšnje razburjenje na finančnih trgih in dvomim, da je to modro," je o izjavi predsednika vlade Janeza Janše v Bruslju dejal dekan ljubljanske ekonomske fakultete Dušan Mramor.----------------Mramor - pejte raje spat - glede na ...prikaži večna to kako ste vodil finance kot minister !?

  • mrki 23:31 28.junij 2012.

    a nimaš nič novejših jajc!? to je že miljonkrat prežvečeno - skratka mokre sanje vsakega levaka !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.