Svet
17 ogledov

"Kim Džong Unu odvzeli oblast"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Piran 16:37 04.oktober 2014.

    Med ostalim tudi kapitalizem zgublja svojo moč. Vse zgublja moč. Tudi človeško telo se temu ne more izogniti, kaj šele nek sistem. V Severni Koreji ni bilo nikoli komunizma, v Severni Koreji imajo lažni komunizem, oziroma v Severni Koreji vlada ...prikaži več Monarhija, na Kitajskem oligarhija, itn...Naprimer v Vatikanu je večina lažnih Kristjanov. Velika večina se jih nikoli ni držala Kristusovega izročila. Poglej Ameriko, že zdavnaj ni več kapitalistična, mnogi imajo po tri službe zato, da preživijo, huje je kot nekoč v Rusiji. Kristus je bil prvi znani komunist.

  • Avatar vili100
    vili100 15:07 04.oktober 2014.

    ČE IMAJO TAKŠNE ZAKONE KOT PRI NAS POTEM SO GA VRGLI IZ OBLASTI-

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 19:41 04.oktober 2014.

    Edini bivši komunist,ki vodi neko stranko je KIM JONG Jansha.

  • maresem 19:57 04.oktober 2014.

    Točno tako!

  • mirko 15:16 04.oktober 2014.

    Povsod po svetu komunizem izgublja svojo moč, celo v Severni Koreji. Na Kitajskem je komunizem le še na papirju, v praksi so že globoko v kapitalizmu. V Rusiji imajo kapitalistični oligarhi svojega Putina in Medvejevega nastavljenega na vrhu države, da ...prikaži več ščiti njihove interese.Le v Sloveniji nekdanja komunistična elita in njihovi potomci sanjajo o vrnitvi v "demokratični socializem". Ne bo vam uspelo ! Tu je Evropa.

  • mph 20:14 04.oktober 2014.

    Khm, @mirko, ti morda veš, kako je prišlo do pojava komunizma in potem do takšne obsežne zlorabe odlične ideje? Morda misliš zato, ker so bili narodi vsi presrečni z klerikalskimi in drugimi zločinci, ki so delali grozljive svinjarije 2000 in ...prikaži več več let? Edina napaka komunizma je bila, da ga je bilo možno zlorabit, da je dal preveč moči posameznikom... Kuba bi še danes bila več kot uspešna, če ne bi šla tako v nos Američanom, ki jo desetletja z embargi dosledno uničujejo. V Jugoslaviji je bilo čudovito živet, če si bil navaden delavec, je pa šlo seveda preveč v nos Reganu in ameriški bandi, da so morali to zrušit, saj je njihov kapitalizem vendarle nekaj najbolj popolnega v vesolju. Ipd ipd. Edina rešitev za človeštvo je socializem, vse ostalo je propad. Če bi lahko ljudi s kakšno čarovnijo ozdravili religije pa bi imeli lahko res čudovito življenje vsi na Zemlji.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.