Slovenija
7 ogledov

Kje in kako bomo umirali leta 2060

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mb 07:04 17.december 2012.

    Denarja je več kot dovoljProblem je samo ta, da imamo prevč pijavk, ki ta denar žrejo . Namesto, da bi se denar "delal" ( to je proizvidnja, raziskave - pa ne družboslovne , itd ) se meče politikom, glomazni ...prikaži več javni upravi , RTV-ju itd. Na tak način nobena država ne more dolgoročno funkcionirati.Država bo morala manj potrošiti za razne evetovalne službe, plače politikov in svoj luksuz in več investirati v raziskave , razvoj in proizvodnjo

  • vicvic 17:19 30.december 2012.

    Na žalost je delala za tajkune polovica delavcev v Sloveniji.Še danes so lačni in izigrani. Takrat 2060 nebo ne nas ne otrok, od čega bi preživeli?

  • feferon 15:54 15.december 2012.

    Tudi tisti ,ki se še niso rodili bodo raje šli v tujino, kot da bi pitali te prašiče politične!

  • Milan Samide 23:57 14.december 2012.

    MANJKA ODGOVORNOSTI za dejanja politikov...26.člen URS, ( pravica do povračila škode)Vsakdo ima pravico do povračila škode, ki mu jo v zvezi z opravljanjem službe ali kakšne druge dejavnosti državnega organa, organa lokalne skupnosti ali nosilca javnih ...prikaži večih pooblastil s svojim protipravnim ravnanjem stori oseba ali organ, ki tako službo ali dejavnost opravlja.Oškodovanec ima pravico, da v skladu z zakonom zahteva povračilo tudi neposredno od tistega, ki mu je škodo povzročil.Če bi se politiki in vodilni izvajalci javnih pooblastil zavedali tega člena URS, SI .Država in (njene institucije , izvoljeni poslanci) bi pregnala lopove in od njih zahtevala povračilo škode, ki so jo naredili državi in državljanom. Denar bi dobila od tistih, ki so jo okradli. O tem govori ta 26. člen URS.

  • ocean 05:42 15.december 2012.

    Ni vprašanje kako bomo in kje bomo umirali, ampak kako bomo preživeli jutrišnji dan,mesec leto. Z neoliberalističnim kapitalističnim sistemom nas čaka samo nepotrebno in nesmiselno trpljenje. Potrebno je proizvesti le dovolj zdrave hrane, izgraditi primerne objekte za bivanje in primerno ...prikaži večo organizirati zdravstvo, varstvo in izobraževanje za vse. Najtežje je tisto kar je najbolj enostavno. In koliko nas bi to v Sloveniji ali na celem planetu stalo. pravzrav nič, ker v bistvu nobena predmet ali usluga prav nič ne stane. To da kaj stane so si izmislili pogoltni ljudje, kajti vse je v bistvu od boga in ta nam je vse to podaril. Če bi bog lahko presijal skozi srca ljudi, potem ne bi imeli cel sistem tak kot je. Tudi g. Svetlik in g. Vizjak ne bi kovala v Sloveniji take pokojninske reforme, ki nimajo dušnega presija. Trenutno so najbolj uspešna Hudič D.O.O podjetja. In vesel božič in srečno novo leto 2060 želim avtorju članka o tem kje in kako bomo umirali leta 2060. Sreče vsem!

  • ocean 06:54 15.december 2012.

    In povedati je potrebno da govorimo o umiranju naših fizičnih teles. Ni toliko važno, koliko let kdo živi od nas, ampak šteje le koliko je kdo naredil na svoji duhovni rasti. Duhovna rast je edino kar nesemo s seboj ob ...prikaži več smrti svojega fizičnega telesa. In duhovna rast bitij na stopnji človeka je edina prava dodana energija, ki povzroča širjenje vesolja. In v telesih smo le gost. Telesa so le orodje skozi katerega delujemo od znotraj svoje zavesti navzven. Seveda pa moramo za svoja telesa ustrezno in lepo skrbeti, da lahko kar najbolje izvršimo svoje poslanstvo. Fizična telesa so od Zemlje in ob svojem odhodu jih tudi njej vrnemo. A problem je ker bi se človeštvo igralo raznih igric, ki so primerna malim otrokom. In sedaj bi bil pa že čas, da že enkrat odrastemo...

  • Avatar atojeto
    atojeto 13:48 15.december 2012.

    Pozabili ste še omeniti za koliko tajkunov, kapitalistov, politikov in njihovih sorodnikov skrbi 100 delavcev. Denarja je zadosti za vse, le pravično ni razporejen. sedaj bi pa radi povzročili medgenaracijski spor.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.