Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
140 ogledov

Kje pa zadnji dve noči spi dedek?

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • veber 13:43 30.marec 2012.

    Res je, v vseh oddajah so se posvetili le odtujitvi deklice, ne pa tudi razlogu za to. Spolna zloraba je prefinjeno pometena pod preprogo.

  • francek 14:32 30.marec 2012.

    PA SMO LE DOČAKALI ŠE DRUGO PLAT ZGODBE. BRAVO NATAŠA

  • juventus1897 15:13 30.marec 2012.

    BRAVO NATAŠA !! Kje je dedek spal? VPRAŠANJE ZA MILIJON € ! Mogoče pa mlada mamica to ve...

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 16:46 30.marec 2012.

    spraševal sem se kako je to možno,da o morebitnem pedofilu nikjer nobenega ne sodnega ne medijskega sledu.V nekem komentarju sem zasledil, da gre pri omenjenem tovarišu za policista.No zdaj mi je vsaj jasno.Neukrepanje CSD, neukrepanje ...prikaži veče policije neukrepanje tožilstva in nepravilno ukrepanje sodstva.

  • sweetdogs 13:16 30.marec 2012.

    Končno ena novinarka, ki je izpostavila dedka, ki je kot 'elephant in the room' med novinarji. Vsi pišejo samo o srečnem koncu, nihče se pa več ne vpraša, če je deklica res varna glede na to, da so jo vrnili ...prikaži več nazaj k dedku, nad katerim še vedno visi sum spolne zlorabe... otroci si ne izmišljujejo takšnih stvari, ker jih ne poznajo. Še eno pomembno vprašanje. Koga dedek pozna, da mu je uspelo vse skupaj pomesti pod preprogo? Kdo sploh je ta človek, ki naj bi imel po nekaterih navedbah vpliv na koroške sodne organe? Dajmo novinarji. Opravite svoje delo.

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 15:57 30.marec 2012.

    za vse kar smo lahko doslej prebrali ni druge razlage kot ta;Druge države preganjajo pedofilijo,naša jo pa očitno ščiti in sodno in medijsko,saj o morebitnem pedofilu zaradi katerega je do akcije sploh prišlo ni niti ...prikaži več v medijih ne duha ne sluha.V tem primeru je bilo s strani državnih organov narejenih toliko napak,da bi v neki normalni pravni državi kar nekaj državnih uslužbencev moralo izgubiti službo,morda pa bi moral odstopiti tudi kak minister.In tako nesposobnim službam naj bi po zamrznjenem družinskem zakoniku svobodno brez možnosti pritožbe dopuščali odvzeme otrok?Podobne stvari se dogajajo tudi drugje recimo;Policija preganja prijavljitelje preprodajalcev drog,ne pa tistih, ki se s preprodajanjem drog ukvarjajo.

  • varan 16:28 30.marec 2012.

    očitno gre za neko izvenserijsko "rekonstruirano" (kot bi rekli po novem) družino.V tej "Petkovi" deželi se res dogajajo neverjetne stvari.Le kako bi to opisal Lovro Kuhar?

  • TinaKE 23:03 30.marec 2012.

    Dedek je v letih 1988-1991 aktivno sodeloval pri trgovini z orožjem in si v policijskih vrstah nabral veliko ''kolegov'' in si tako ustvaril moč...Ni pa skrivnost, da ima koroška mafija globoke korenine v praktično vsaki inštituciji in organu na ...prikaži več Koroškem in tudi drugje.Končni rezultat konkretne zadeve pa je hujši, kot bi si ga lahko izmislil najboljši pisec grozljivk. Duševno uničen oče, duševno uničen dedek (očetov oče), trije pošteni ljudje, ki so se edini borili za pravico so dobili vsi po vrsti v hrbet nož, doživeli so medijski linč, zatrla pa jih bo še država. In na koncu še... Deklica. Zlorabljena deklica, vrnjena v roke duševno nestabilni materi in (verjetno) človeku, ki jo je zlorabljal.Bravo, država! Glavno, da rešujete svoje skurumpirane podrepnike.

  • eva Iz Raja 15:39 03.april 2012.

    LE KAKO SE SPLOH ŠE LAHKO POGLEDAJO V OČI VSI TISTI, KI BI LAHKO POMAGALI KOROŠKI DEKLICI IZ PEKLA KI JO OČITNO SPET ČAKA, PA JI NISO!!.no naj se pogledajo v oči, če se lahko!! FUJ KAKŠNA DRŽAVA!! ENEGA MALEGA ...prikaži več NEDOLŽNEGA BITJA NI SPOSOBNA ZAŠČITITI!!

  • crvit 15:38 30.marec 2012.

    Kako je to poimenovanje koroška deklica mar nima ta imena ali kaj torej človeka primerjate z stvarjo oziroma kot predmet ne vem no upam da je dedek spal na podstrešju z deviškim pasom in da so ključ vrgli v ...prikaži več najglobji del kake reke in da se mu nikol več ta ne odtrani ali pa ga kastrirat

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.