Avto
15557 ogledov

Kje v Sloveniji so vozniki najbolj prilepljeni ob slušalko mobilnika?

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • snupy1 07:50 11.februar 2020.

    1000€ kazni pa naj policija resneje nadzira pa bo problem hitro rešen. Če voziš potem vozi in spremljaj promet in prometne znake. Ne telefoniraj, ne malicaj, ne kadi, ne se šminkat ampak vozi. Lahko pa vse to delaš in se ...prikaži veče voziš z avtobusom ali vlakom.

    • zdrej 08:51 11.februar 2020.

      Odlično. Kako bo pa policaj dokazal, da ima prav? Ta 1k€ ga ne bom šparal, če bo narobe ocenil. Sicer pa je to precej nabijanje. Ti se pogovarjaš preko BT, kot se pogovarjaš s sopotnikom. In zakaj to ne bi ...prikaži večbi smel narediti? Roke so na volanu, oči na cesti. Ker potem se na koncu koncev ne smeš niti meniti s sopotniki, če je to problem. Sam na AC naredim kar nekaj klicev in mi bo nekdo težko pametoval, kako je to nevarno. Drugo pa je, ko ti telefon držiš v rokah ali huje pišeš SMS ali karkoli bereš

    • snupy1 10:39 12.februar 2020.

      Enostavno bo dokazal. Vpogled v telefon razkrije kdaj je bil opravljen klic, napisan SMS, prijava v FB ali drugo socialno omrežje. BT tudi sam uporabljam če me kdo pokliče. Sam imam telefon nekje v žepu jakne nekje v zadnjem delu avta.

    • zdrej 11:55 14.februar 2020.

      Žal ni tako preprosto, čeprav bi si mogoče to želel. Tudi ko ti telefoniraš preko BT-ja je zabeležen klic. Za podatke policaj ne more videti, kdaj so bili uporabljani, tudi če bi želel. SMS je edina zadeva, ki je lahko ...prikaži večo dokazljiva. Potem pa maš še tukaj varovanje zasebnosti.Ne rabim jaz kazat policaju, koga sem klical.

  • zdrej 13:18 10.februar 2020.

    Skratka vozil mimo table in moram povedati, da je to (Bom po Ljubljanksko napisal) "kr neki". Namreč sem izklopil podatke, nisem telefoniral in ni bilo drugega avta, pa se je tabla prižigala. Vrednost analize zaradi napačne metode merjenja limitira proti ...prikaži več i nič. Skratka metanje denarja skozi okno. Kakšna je to meritev ali indikacija, ko pa je telefon bil pač prisoten v avtu? Lokacija Križevci pri Ljutomeru. Aja Direkcija, koliko našega denarja ste zapravili za to?

  • Avatar Leon
    Leon 19:21 10.februar 2020.

    Kjer je volja je pot ! Policija mora dosledno izvajati nadzor , oblast pa spremeniti zakonodajo in kazni .

  • milula 20:58 11.februar 2020.

    Ta preizkus je res kr neki. Vsak dan sem se najmanj dvakrat peljal mimo te table v Postojni in mi je skoraj vsakokrat zasvetil znak da uporabljam mobitel, telefon pa v predalu v avtu na stand by.Velikokrat se je tabla ...prikaži več prižgala tudi če si peljal več kot 60 na uro pa tudi če si peljal manj kot 50 na uro. Skratka prižigala se je kakor se ji je zazdelo.

  • milula 21:03 11.februar 2020.

    In kot je že dejal nekdo pred mano metanje našega denarja skozi okno in metanje peska v oči. Je pa res ena stvar. Ta tabla je bla postavljena le nekaj metrov stran od gostinskega lokala, kjer se je sigurno veliko ...prikaži več telefoniralo in je verjetno bil od tam velik vpliv na signal, ki ga je zaznaval detektor v tabli. Od tod taki rezultati meritev.Skratka totalno nerelevantno.

  • Jay Son 15:48 12.februar 2020.

    Samo zaznati aktivni telefonski signal že zdavnaj ni dovolj, da bi lahko določil ali je prekršek ali ne.

  • ofclotun 19:49 10.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar olor
    olor 09:56 10.februar 2020.

    Še dobro da ne prepovejo pogovor z sovoznikom.

  • maresem 09:10 10.februar 2020.

    Ne nabijajte bedarij, če bi bil res resen namen to preprečiti, je to mala malica. Elektronska blokada v vozilih in stvar rešena. Če želiš klicati, vstaviš na P in kličeš ob ugasnjenem vozilu. Toliko o tem, pametnjakoviči za prometno varnost.

    • Snežinko 09:32 10.februar 2020.

      A res je tako hudo enostavno? Blokado in to je to... za voznika in posledično tudi za vse potnike v vozilu. Torej sopotniki po tvojem tudi ne smejo telefonirati ali brskati po netu, pametnjakovič? A res nekateri čisto nič ne ...prikaži več razmišljate, preden napišete bedarijo?

    • nkidess86 12:15 10.februar 2020.

      policaji naj začnejo kaznovati in to naj bo kar hud kazen ali celo prepoved vožnje mesec dni in če se ponovi prepoved 3 mesece pol pa celo življenje ... žal ko vozim vsak dan doma pa v službi, skoraj vsak ...prikaži več 8 če ne 9 od 10ih ima telefon v roki med vožnje, kdaj pa kdaj se vidi pametnega voznika ki se vstavi na avtobusni ali park plac in govori po telefonu. takih ki govorijo, pišejo SMS ali brskajo po telefonu/internetu pa očitno njim ni jasno kakšne so posledice ... in ko ti zgodi pol .......

    • zdrej 13:14 10.februar 2020.

      Skratka vozil mimo table in moram povedati, da je to (Bom po Ljubljanksko napisal) "kr neki". Namreč sem izklopil podatke, nisem telefoniral in ni bilo drugega avta, pa se je tabla prižigala. Vrednost analize zaradi napačne metode merjenja limitira proti ...prikaži veči nič. Skratka metanje denarja skozi okno.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.