Slovenija
44 ogledov

Kjer so dobri učitelji, so uspešni učenci

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 11:22 15.maj 2015.

    Na papirju smo itak vedno v vsem najboljši.

  • McClain 14:25 15.maj 2015.

    točno tako, na koncu pa Avstrijci 3x toliko zasluzijo, sam mi smo uspešnejši. Tudina Evroviziji smo vedno glavni favorit...:-)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:32 15.maj 2015.

    Očitno izobrazba vendarle ni vse. Če je družba urejena tko k je treba potem je zadost dobra izobrazba za odlične razmere na trgu dela. Nikakor pa ne fenomenalna izobrazba. Torej ne rabmo bit špica da imamo normaln lajf pa normalno ...prikaži več gospodarstvo. To Avstrijci dobr vejo..naši pa kr nočjo pa nočjo spoznat.

  • drzavljan 16:14 15.maj 2015.

    In zakaj bi se v Avstriji prav trudili z izobraževanjem ? Tam imajo raje urejen pravni sistem, nižje davke in učinkovito birokracijo tako da samo počakako, da iz raznih komunističnih greznic kot je npr. Slovenija na svoje stroške otroke izobrazimo ...prikaži več in tisti, ki imajo kaj v glavi kar otfrčijo k njim ter tam potem celo življenje delajo posel :)Kar je ok tudi za vladajočo slovensko komunistično elito, ki se tako znebi razgledanih in razmišljujočih z lastno glavo. Ostanejo pa po večino bebave ovce, ki so idelalen volilni stroj za rdečo dominacijo; pred volitvami samo par partizanskih filmov zavrtijo in Dražgoše pokažejo pa je zmaga ponovno rdeča.Tako so zadovoljni Avstrijci in Slovenci :) Prvi imajo 2.500 evrov povprečne plače, drugi 990 (v gospodarstvu 750) pa kljub temu naokrog kot kure brez glav tečejo z rdečimi zastavami in podpirajo tiste sindikate, ki z ogromnimi davki futrajo 3x prevelik javni sektor.Kadar pa je v raziskavah zajeto ocenjevanje funk

  • dragec 15:26 15.maj 2015.

    To je zasluga razvitega slovensko - cerkvenega privatnega šolstva (ko bi se hecali)

  • drzavljan 16:15 15.maj 2015.

    Kadar pa je v raziskavah zajeto ocenjevanje funkcionalne pismenosti smo med zadnjimi. To pa je z drugimi besedami razmišljanje z lastno glavo in se idealno vključuje v prej omenjeno razlago. Slovensko komunistično šolstvo vzgaja brezmožganske zombije, ki nekritično reagirajo na ...prikaži več rdečo zvezdo in ji bodo vedno sledile v prepad. Tistih nekaj procentov, ki pa se jim pri možganopranju izmuznejo pa odide v tujino in ustvarja normalni in bogati svet zahodne demokracije.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.