Oblastniki vedno znova dokazujejo, da imajo očitno čisto preveč časa. Moja žena ve, da je glede tega lahko čisto brez skrbi, saj imam za traparije čisto premalo časa.
Saj nas tudi tvojo skromno mnenje ne zanima. Sploh pa zahvali se avtorju, da ti piše takšne prispevke za uzbujanje tvoje foušije. Dvomim pa, da nosiš krilo..😂
Mar res, pravi bedaki sedijo v kleti in pišejo kritične komentarje drugim, ki se nimajo možnost branit. Kaj to je vaš intelektualni domet ali zgolj zabava.
Oblastniki vedno znova dokazujejo, da imajo očitno čisto preveč časa. Moja žena ve, da je glede tega lahko čisto brez skrbi, saj imam za traparije čisto premalo časa.
Pa koga zanima ta kravetina in vsi ki jih reklamirati po časopisih koga lepo vas prosim zanima kam potuje golobova
Saj nas tudi tvojo skromno mnenje ne zanima. Sploh pa zahvali se avtorju, da ti piše takšne prispevke za uzbujanje tvoje foušije. Dvomim pa, da nosiš krilo..😂
Endrkač, tudi tvoje mnenje nikogar ne zanima, pa vseeno kar naprej smetiš s svojimi nebulozami po netu.
Prekleta všečkarka.
Tvoja mama ne bo nikoli všečarka, ker se s tabo nima kje postavljat.
Gnoj enderjev, moja mama je pokojna. C4kni svinja debilna.
Ender, ti drugim pametnjačiš o komentiranju... Imaš srečo, da se skrivaš na tem portalu....
Pa kaj to koga zanima, kaksna pricakovanja od fukaca ima ta neuravnovesena bjonda ???
Če bi bil ti uravnotežen bi raje molčal..
Ta pravi bedak se oglasa !
Tebe, če si kliknil članek s točno tem naslovom. Flavzar najslabše sorte - tak, ki se pretvarja, da ni.
Mar res, pravi bedaki sedijo v kleti in pišejo kritične komentarje drugim, ki se nimajo možnost branit. Kaj to je vaš intelektualni domet ali zgolj zabava.
Ender3 - kreten, zelo verjetno sam cigan, eden redkih pismenih.