Tako deluje pravna država. Trumpovi odvetniki niso imeli dovolj dobrih argumentov. Po drugi strani bi Trump moral pomagati oškodovanim podjetjem in jim pokriti izgubo, ker so med njimi zelo verjetno potekali pogovori.
Ameriško gospodarstvo se je upočasnilo, sledi streznitev za bebavega Trampa, ker sledi padec in nazadovanje. Te njegove carine pa v 90% plačujejo Američani. Z njimi revnim Američanom krade denar in fila državni proračun ter se hvali z denarjem, ki ga… ...prikaži več je iz levega žepa prestavil v desni žep. Sprejel je toliko zgrešenih odločitev, da bo Amerika to čutila še leta v hitrem zaostajanju za Kitajci in kmalu tudi za Evropo. Na fosilnih virih danes graditi je katastrofa.
meni se logar vedno bolj dopade ampak jaz bom volio golub pa makar bo izgubil volitve In oblekel bom čisto na črto speglanu trenerku kad idem voliti golub živel golub
jaz Ender bom volil golub pa makar bude izgubio volitve,,In vam povem po resnica da bum na volitve šel v čisto novi na črto speglovani trenerki. Ampak in stuširal se bum
Če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala za… ...prikaži več nekaj kilogramov:--- https://nub.ro/iems
Sedaj bo "najuspešnejši ameriški predsednik" vedno bolj pogosto dobival po betici.
Ne razumem kaj tolko cincajo s tem..Oranžni idiot jim dela nepopravljivo škodo..
Najbolj zabavno je dejstvo, da je dobil klofuto od sodnikov, ki jih je sam nastavil.
Tako deluje pravna država. Trumpovi odvetniki niso imeli dovolj dobrih argumentov. Po drugi strani bi Trump moral pomagati oškodovanim podjetjem in jim pokriti izgubo, ker so med njimi zelo verjetno potekali pogovori.
Ameriško gospodarstvo se je upočasnilo, sledi streznitev za bebavega Trampa, ker sledi padec in nazadovanje. Te njegove carine pa v 90% plačujejo Američani. Z njimi revnim Američanom krade denar in fila državni proračun ter se hvali z denarjem, ki ga… ...prikaži več je iz levega žepa prestavil v desni žep. Sprejel je toliko zgrešenih odločitev, da bo Amerika to čutila še leta v hitrem zaostajanju za Kitajci in kmalu tudi za Evropo. Na fosilnih virih danes graditi je katastrofa.
Upam, da tudi naši trumpovci fašejo klofuto na volitvah. Tem pokvarjenim bolnikom je treba reči dovoljj!!!
Se ti pridružujem v komentarju in ✍
Drugi bo...neuspela pritožba Trumplerja glede obdobje na smrt v plinski celici....samo povem!
Oranžni samovšečni topoumni cirkusant je v toliki meri zabit , da niti ne razume, kaj so sprejeli sodniki, ki jih je sam nastavil.
Kaj pa vdiranje v tuje države in zaplemba tuje nafte? KaJ pa namen priključitve Grenlandije?
meni se logar vedno bolj dopade ampak jaz bom volio golub pa makar bo izgubil volitve In oblekel bom čisto na črto speglanu trenerku kad idem voliti golub živel golub
skoda ker avtor clanka ni poslusal izjave trumpa. to mi gre pri slo medijih res na K…. popolni amaterizem. Hrvati imajo 100x boljse medije.
Ja dobro no, malo pozno si to ugotovil...
Oranžni mora razpustit sodišče in sodnike zapret v Gitmo
Іščеš dekle za eno noč💋? Dobrodošli - https://sex21.fun
jaz Ender bom volil golub pa makar bude izgubio volitve,,In vam povem po resnica da bum na volitve šel v čisto novi na črto speglovani trenerki. Ampak in stuširal se bum
Če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala za… ...prikaži več nekaj kilogramov:--- https://nub.ro/iems
In vse to v dveh dneh. Pa zraven si ves čas mlatil pice in se nalival s pirom, za dobro vago pa se sladkal s tortami, a ne?
tip je mislil da je putin da lahko počne kar se mu zahoče...........amerika ni rusija.........
Zakaj to ne sporočiš Tomašiču na Noro24tv. Tam o tem molčijo..
ender3 vsi delamo napake.......tudi sds ima svoje napake noben ni prefekten
Endrkač očitno si ti narejen iz samih napak, zato si največja napaka človeštva.