Slovenija

Kmalu višje plače za poslance, toliko bodo po novem prejeli na mesec

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 10:25 24.februar 2026.

Mi je zdaj jasno zakaj ni denarja za penzije

Bozo53 10:30 24.februar 2026.

Si misljo uni v DZ, ko jebe upokojence!!

• nostradamus 11:16 24.februar 2026.

ni denarja za delavce,studente,upokojence la za tiste pri koritu ga nikoli ne zmanjka

• Facja 13:14 24.februar 2026.

Če pomislim, da imata Mahnič in Žavbi prek 5 jurjev plače, me mine. Ko jebe poslance! Ali res rabimo 90 kretenov, da se pasejo v Ljubljani? Tako majhna država kot smo, bi lahko imeli 30 poslancev, v volilnih okrajih in ...prikaži več seveda možnost odpoklica, če so zanič. Hitro bi se prečistila tale poslanska driska, ki traja od osamosvojitve. In ukinit strankokracijo, pa državni svet. Za dobrobit Slovenije in Slovencev, pa bi jaz lastnoročno razjebal še RTV, UKC; Slov. železnice, DARS in ostale pizde matrne.

• koala9 14:52 24.februar 2026.

Zakaj pa si zaslužijo take plače? Večinoma jih sploh ni. Če so pa so, zapiti in zadeti dremajo na stolu, nekateri pa na internetu. Glasujejo pa po navodilih, ki jih prej dobijo. Saj vidimo na TV ta slaven parlament. O ...prikaži več ministrih pa sploh ne bi.

• duc1 13:02 24.februar 2026.

Vsi v parlamentu so navadne barabe.In levi in desni ,delajo samo za svoj žep za ostale pa se jim sladko j--e.

Ruska_Zmaga 10:31 24.februar 2026.

Mi mamo,vas baše,pa to!!!

• ales3698 11:25 24.februar 2026.

gremo jih volit....

• Pierre 14:25 24.februar 2026.

Da si plačan za uničevanje države....ma grem bruhat!

• slsnvskshevve 12:29 24.februar 2026.

Povečajte svoj реnis za vsaj 10 cm v samo 30 dneh, dosezite trdno еrеkcijо in poskrbite, da bo vaša punca dosegla vrhunec vsaj 5-krat zapored: --- https://da.gd/bigpen

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.