Zato, ker TV-ju take bedarije prinašajo denar - denar, ki priteka skozi reklamne bloke. Ljudje pa to gledajo zaradi drame, identifikacije, predvsem pa socialnega primerjanja: opazujejo konflikte, zavezništva in ponižanja (!!!) in se ob tem umeščajo na lestvico “jaz bi… ...prikaži več to naredil bolje/jaz nisem tak" - to jim prinaša olajšanje, ker se prepričujejo, da so boljši. Čeprav niso. Glede na to, da to lahko prebavljajo, so dejansko še slabši.
POPTV show za debile .
Obnemel sem tudi jaz pa sem gledal par sekund in hitro prešaltal.
Po obrazu se vidi, da je hudo motena...zblojena.
NK
Dobra.
Lako hudiča jim te šove ne prepovejo snemat. Norčujejo se sami sebe in tiste naivne, ki jih uspejo prebavljat.
Zato, ker TV-ju take bedarije prinašajo denar - denar, ki priteka skozi reklamne bloke. Ljudje pa to gledajo zaradi drame, identifikacije, predvsem pa socialnega primerjanja: opazujejo konflikte, zavezništva in ponižanja (!!!) in se ob tem umeščajo na lestvico “jaz bi… ...prikaži več to naredil bolje/jaz nisem tak" - to jim prinaša olajšanje, ker se prepričujejo, da so boljši. Čeprav niso. Glede na to, da to lahko prebavljajo, so dejansko še slabši.
Gledal sem samo prvo oddajo kmetije, saj ne vem več, katerega leta je to bilo in potem nikoli več, ker je vse skupaj farsa in poneumljanje ljudi.
Tale "šunka" je več na TV, kot Herta, zgleda, da ma hudo dobro žlahto zaposleno na RTV SLO??