Slovenija
62 ogledov

Ko je frizura bolj pomembna od tistega, kar poveš

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dimnikar 08:31 15.julij 2015.

    Te pa tako skrbi, kot da bi od teh mladcev bila odvisna naša bodoča penzija ... :)

  • Ferluci 14:44 15.julij 2015.

    Brezvezni članek, ki je čisto blebetanje brez repa in glave. Kaj hoče povedat? Da so glasbeniki premladi? Da je Metelkova 'Zakon'? Po eni strani kritizira mlade, ki se družijo na veselicah, po drugi strani mu ni všeč, da so odvisniki ...prikaži več virtualnega sveta... razumi, kdor lahko!

  • zic 20:22 15.julij 2015.

    no takle članek pa lahko sproducira le kakšen zakompleksan novinar!!??

  • jakec1575 09:43 15.julij 2015.

    Dokler je v zaledju frizure dnevna produktivnost me to toliko ne moti, čeprav mi ni jasno od kod ta ruralnost, ki se je otepamo kot klopa. Avsenik namreč ni bil ruralen. Njega se posluša sredi Muenchna in sredi afriške puščave. ...prikaži več Manjka uredniška politika in samokritičnost. Mogoče je odgovor v tem, da je lastnik večine radijskih postaj popolni kapitalist, ki mu je mar za vzgajanje naroda. Glede wifi in interneta pa se mocno strinjam. S tem ko so nas individualno priklopili so razbili še zadnji upor. Raje beremo rumene novice, kot pred parlamentom zahtevamo zakonodajo, ki nam daje osnovne življenjse pravice. In si zdravimo komplekse preko zveze prijateljev mladine slovenije. Ne bi pa rekel, da je danes intelekta manj. Če samo pogledamo v svetovnem merilu dosezke mladih raziskovalcev in start upov. V takšni konkurenci?

  • jakec1575 09:50 15.julij 2015.

    V casu carin in varovanju notranjega trga in neuvrščenih je bilo precej lazje narediti firmo kot danes. To, pa da nekateri prodajajo samo imizd? Od koga so se pa imeli za uciti. Pejte čez Ljubljano pa boste videli navidezno hoštaplarijo. ...prikaži več Kolikor hocete. Še dobro, da je med vsem tem dovolj iskrenih in samouresnicenih ljudi, ki to ravnotezijo. Še Metelkova ni več to kar je bila. Tudi tam se je pojavilo sprenevedanje. Sicer pa vsaka generacija ima svoj "sleng" in imizd. Vazno je, kaj s tem naredijo po 23 letu. Kar sem sam opazil je, da so ljudje postali hladni, pasji, nedostopni in vzvišeni v prestolnici. Kar je znotraj poznanih krogov, je ok. Pristna človeška radovedna narava pa je šla na internet. In to ne samo pri 20letnikih. Ko gledas omizja 40-50 letnikov in se vsi za omizjem igrajo s telefoni, te prime na potrebo številka 2.

  • drzavljan 10:12 15.julij 2015.

    Kdo pa pravi, da ni to načrtno delovanje od nekdaj protislovensko oz. projugoslovansko usmerjene rtvslo (in pravzaprav vseh ostalih večjih medijev) ?V jugo časih se je npr. rtvslo velikokrat norčevala iz slovenskih narodnih noš. Ko pa so govorili o ...prikaži več srbskih, hrvaških,... pa so to počeli z izjemnim spoštovanjem.Slovensko politično-državno gospodarsko sceno obvladujejo še vedno elite, ki ideološko izhajajo iz jugo časov, kjer so imeli v Sloveniji za domačo nalogo počasi, korak za korakom, izbrisati iz ljudskega spomina slovensko kulturo in jezik.Po osamosvojitvi, bi lahko naredili s tem uničevanjem lastne kulturne dediščine konec, pa je ljudstvo že preveč možgansko oprano, da bi karkoli razumelo in podpira iste uničevalce Slovenije. Še to, da nam nabijajo nenormalne davke in so naredili 30 milijard dolga (ta denar pa večinoma pokradli) zgleda ni dovolj, da bi se zombijevsko ljudstvo zbudilo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.