Avto
1501 ogledov

Ko ti manekenka reče, da bi rada svet brez vojn ...

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • En Stot 10:09 04.avgust 2019.

    Domnevam, da je avtor testnega zapisa še eden v vrsti tistih, ki misli, da je "nemška" notranja "urejenost" tisto edino pravo. Dolgočasna povprečnost, pravim jaz. Moje izkušnje s 500X so sicer iz 1.6 dizelskega modela, a bistveno drugačen ne more ...prikaži več biti. Obvolanske ročice so prav lepo "krampaste" in ravno prav odmaknjene, da jih pomotoma ne zadevaš pri obračanju volana. Tudi jasen "klik" ob njihovi uporabi je prej znak solidnosti, kot pa obratno. Prestavljanje je pa zares odlično.

    • En Stot 10:19 04.avgust 2019.

      Prestavljanje je pa zares odlično, gibi ročice so kratki, gladki in natančni. Pravo veselje je hitro menjavanje prestav. Domnevam seveda, da je menjalnik v bencincu enak ali vsaj zelo podoben. Avto je trd, drži. Na hitrih cestah ga to naredi ...prikaži več suverenega, na zaflikanih podeželskih pa občasno neudobnega. Ampak napolni s 4-imi odraslimi osebami in polno prtljage, pa je avto še vedno suveren in agilen. Nič nagibanja in nošenja zadka. Veseli me, da ima media dobro delujoč AndroidAuto in USB polnilec.

    • En Stot 10:27 04.avgust 2019.

      1.6 dizel je pa sploh biser. To je najboljši mali dizel kar sem jih kdaj vozil. Moj 2.0 TD niti slučajno ne potegne iz tako nizkih obratov, kot ta mlinček. Na Pokljuko v ostrih in počasnih ovinkih zlahka vozi v ...prikaži več 3.-ji prestavi in potegne že malo nad 1.000 vrtljajev. Všeč mi je višje sedenje od ostalih udeležencev v prometu. In ker so se moji otroci že osamosvojili in odselili, ga takoj zamenjam za mojo sedanjo kravo, ki v očeh drugih velja za boljši in odličnejši avto, a v resnici to ni.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.