Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
22 ogledov

Koliko nas bodo stali ti migranti?

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Karmen Cerar 14:40 21.maj 2015.

    Podpis!

  • vseimam 16:51 16.maj 2015.

    Vrniti vse, od koder so prišli kakor Avstralija. V nasprotnem primeru jih ne bo konca in nas bodo preplavili. Poleg vsega pa še zahtevajo, da sprejmemo njihove običaje.

  • modrec 19:32 16.maj 2015.

    Se že začenjajo članki za pranje možganov! Pa točno se ve iz tujine kakšen je na koncu rezultat. KAJ VEMO IZ TUJINE, FRANCIJA, DANSKA, ANGLIJA...? odgovor je povečan KRIMINAL in pijavke ki se prisesajo na socialne transferje za več generacij. ...prikaži več Kaj bodo počeli če ima Slovenija na zavodu 100000 ljudi, ti ilegalci pa si predstavljam da še brati ne znajo v večini primerov? Pravim ilegalci ker če bi bili begunci bi se umaknili v sosednjo državo, vendar ne oni se hočejo priklopiti na socialne transferje.

  • kapibara 19:30 16.maj 2015.

    Naj jih uvozi tisti, ki bo z njimi nekaj pridobil...!! Jast NIČ..!! Pa mi jih vsiljujejo..!! :-( Imam pupo, ki jo z veselejm živim- še eden tak, ki mi pa pomeni "NADA" , mi je pa v družinski prorčun BREME..!!

  • JohnSmith30699 18:56 16.maj 2015.

    Vse države evrope postajajo vedno bolj nacionalistične zaradi prihoda vse več tujcev in podiranja vseh vrednost države! Oni prinesejo s seboj svojo kulturo in jo posiljujejo vedno in povsod, niso niti toliko, da bi se naučili jezika države gositeljice, ampak ...prikaži večk probajo državo čim bolj izmolsti! Zato je veliko nelagodja in vedno več sovraštva do tujcev! Dela ni za domačine, tujci pa zbijajo ceno dela na dno, ker so pripravljeni delati za manj denarja. Seveda so to nižja dela gradbincev, čistilk ipd...Nekje se mora to NEHATI drugače bo POČILO! Če bi jih bilo samo nekaj bi še šelo tako jih je pa na TISOČE in kmalu bodo/bomo domačini v manjšini v lastni državi! Po avstriji že visijo taki plakati, ki nagovarjajo izgubljane vrednot in izgubo države tujcem. NE SMEMO jih sprejeti, drugače nam grozi vsem propad! Problem je treba reševati pri izviru - v AFRIKI!

  • se_eden 10:33 20.maj 2015.

    predvsem mora €U odpraviti vzroke preseljevanja. vse ostalo je le gašenje požara...

  • matermila 12:21 20.maj 2015.

    Si predstavljate, kaj vse lahko prispeva materni govorec arabščine slovenskemu podjetju, ki se trudi vstopiti na trg na Bližnjem vzhodu. Veliko.Ali se je gospodična,ki so ji tile eksoti očitno kar všeč,vprašala mogoče,koliko njih pa zna slovenščino,da bi lahko bili ...prikaži več prevajalci?Ali je morda izračunala,koliko bi stalo njihovo šolanje oz.učenje slovenščine do te mere,da bi lahko prevajali besedila,ki so najverjetneje kar strokovna(če govorimo o poslu)?Ali se je morda vprašala,koliko slovenskim otrokom,bi za njihove socialke,lahko plačali malice in kosila v šoli?In nenazadnje,ali res verjame,kar piše,ali je samo plačana,da pere možgane?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:17 16.maj 2015.

    Če jim bomo znal delovno mesto najdt (kar se mi zdi ključno) potem nas ne bojo stal nič. Je pa res da bi mogl delovno mesto najdt vsem državljanom Slovenije. Nekdo bi se mogu sam s tem ukvarjat. Zavod za ...prikaži veča zaposlovanje to pač ni.

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 10:15 17.maj 2015.

    Tako neumnega članka pa še nisem bral. Torej bodo ti, ki pridejo k nam izbrana smetana beguncev? Sami doktorji, prevajalci in kuharji? Ma dajte no, ne imejte nas za norce. Kdor pogreša multi-kulti okolje naj se odpelje v nam najbližji ...prikaži več Dunaj. Prevajalce bomo pa iskali preko interneta.

  • Senior 11:33 17.maj 2015.

    Da smo siromašna država, so krivi naši politiki in naj za te reveže skrbijo tisti, ki so Slovenijo naredili ubogo in ne vsi državljani, saj imamo cca 120 brezposelnih. Kaj bomo pa z njimi? To našim veleumom ni mar!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.