Slovenija
11899 ogledov

Moji moški znanci so šokirani

Komentarjev 43
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Megan_Conner 12:44 17.september 2022.

    Amazon je za vsak teden spletnega dela od doma plačal od 6000 do 10.000 evrov. Za prvi mesec sem od Amazona prejel 27.416 € plače. V prostem času delam 3 ure na dan.. ček za več podrobnosti.............>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑶𝒓𝒅𝑪𝒂𝒔𝒉.𝐶𝐨𝐦

  • jakec1575 08:57 26.avgust 2022.

    Hcerke je treba ze od rane mladosti nauciti samoobrambe in da udarijo brez premisleka. Pol pa oci naprej uredi. Ucitelja, duhovnika, zdravnika. Oci pride in zagrozi, da kretencku tudi varstvo sodisca ne bo pomagalo in da bo odslej moral imeti ...prikaži več oci tudi na zacelju.

  • Albatroz 09:25 26.avgust 2022.

    Res je nizkotno dejanje spolno nadlegovanje, dogajajo se takšne in drugačne stvari. Vendar to ni nizkotno da pride v vrtec mama po otroka v mini krilu tako kratkem da vidiš kakšno perilo nosi že pri hoji, ko pa se pripognem ...prikaži več pa vsa druščina za njo vidi VSE in pol se ta ženska šraja za spolno nadlegovanje?

    • popokatopetl 11:49 26.avgust 2022.

      Bod srečen da imaš nekaj razgleda, ampak prste stran :) Pri spolnem nadlegovanju je pač tako, da imamo v bistvu tako ženske kot moški večinoma radi da nas malo spolno nadlegujejo, ampak ravno prav in ravno pravi/e. To da eni ...prikaži več že mini kikle dojemajo kot spolno nadlegovanje se mi zdi pa pretirano.

    • igorgeus 22:22 26.avgust 2022.

      ce samo gledas, ni spolno nadlegovanje

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:00 26.avgust 2022.

    Najhuje je, ker se o spolnem nasilju nad ženskam nikoli ni kaj dosti govorilo in ni bilo točno definirano kaj vse sodi pod spolno nasilje. In ko smo že pri tem, še vedno se premalo govori. Me zanima če dejansko ...prikaži več kdo od nas zna našteti veš različnih oblik spolnega nasilja. Torej ženske velikokrat sploh ne vemo, da gre za spolno nasilje, moški, ki ga izvaja pa verjetno tudi ne. Da pa ne bo pomote, imam ničelno toleranco do nasilja v kakršnikoli obliki.

    • lojs 17:46 26.avgust 2022.

      najprej povej, kaj si za tem nikom, dec ali bab ... potem ti pa kaj povem, brez nasilja

    • Avatar Mehičanka76
      Mehičanka76 17:51 26.avgust 2022.

      lojs kaj tebi ni jasno? Če sem Mehičanka sem ženska. Ok to je moj nick name, spola pa ne bi spreminjala!?

    • lojs 18:28 26.avgust 2022.

      no u redu, jest sem pa dec, pa te ne bi nadlegoval niti najmanj ... lahko si pa opazila, da se je v teh letih marsikaj spremenilo kar se tiče vloge spolov v družbi ... vsak ima svoje mnenje, lahko ...prikaži več napiše kar hoče, ampak ali ti opaziš te spemembe ... ne vem kakšne bi bile lahko oblike tega nasilje, ker je lahko samo eno in še kako se vsak zaveda kaj je nasilje

    • lojs 18:33 26.avgust 2022.

      komentar na to temo, kot ženski je zato, ker je ravno tukaj veliko zlorab, ki jih ženski spol še kako izkorišča, pa ne posplošujem ... bodimo pošteni ... vse je mogoče, ... zloraba je lahko napeljevanje, potem pa razočaranje in ...prikaži večn lažna prijava ali pa sploh ne zaradi strahu ... še enkrat povem, da je tema kompleksna in zaradi vse večje emancipacije, so krivci samo na eni strani ... to je to

    • rd2dmk2 20:41 26.avgust 2022.

      mehičanka za mene je spolno nasilje ženska v minici, ki sega za dlan pod popek, da ne omenjam majice, kjer so namesto 4 lukenj 6, in preoske hlače iz usnja, pa vroče hlačke, srajčke, kjer se skozi vse vidi. dej ...prikaži več povej mi zakaj tako ? nas rajacate zaradi tega, ker smo "lulčki" in si nič ne upamo, al iz zlobe, evo vam, pa sline cedite. kaj bi rekli če bi moški se tako napravili, da bi ve videle tiča na pladnju.

    • igorgeus 22:21 26.avgust 2022.

      se pravi, ce se moski ne znajo obvladat, so zenske krive?

    • rd2dmk2 08:26 27.avgust 2022.

      igorgeus hm daj nastavi šnicel pa da vidimo kolk mačkov ga bo spregledalo. mislim pa da se še ni našel mačor, ki bi šnicel zvlekek iz hladilnika.. zame je tako oblečenje ne izzivanje , žaljenje.. ženska res mora razkazovat svoje ...prikaži več joške po cesti ? za konec pa vic.. pride dama v banko in hoče položit denar,bankir reče pa gospa to so ponaredki, in dama , o zlomka potem sem bila pa posiljena.. sicer pa, saj ti tud lahk odrežeš hlače tam spodaj in naj ti ven visi, pa ga kaži a ti kdo brani ?

    • lojs 09:02 27.avgust 2022.

      ženske so vedno ravne, nikoli za nič krive

    • rd2dmk2 14:17 27.avgust 2022.

      hm bom še neki napisal, kolk dam je opisanih kot keš pičke ? glejte , če šef reče kelnarce v mini kiklce, in če dame pridejo, torej so zame izgubile vse točke. bertah na šank, pa adijo. me zanima kolk ...prikaži večk bi recimo uspeli naši turbo folk ansambi, če bi njihove pevke bile v obačilih, ki so nekako na ravni redovnic. pa mislim da ni noben jih posiljeval. tudi v službah je premngo tajnic, ki znajo zelo hitro bluzo sleč, tipkajo pa po smodetov-- zelo počas.

    • lojs 17:10 27.avgust 2022.

      rd2, ti pešeš ene zgodbice recimo za brat ... po vseh teh teksitih bi pričakoval kakšen povratni odziv mehičanke ... naj pove svoje ... je tako al pa ni, tukaj smo zato, da izmenjamo mnenja , kje si bejba

  • PasjaProcesija 12:37 26.avgust 2022.

    Kar je dandanes opredeljeno kot spolno nasilje je bilo še pred kratkim (ali je še) del folklore. Predvsem na nižjih delovnih mestih je (bilo?) ukoreninjeno mišljenje, da je tovrstno uveljavljanje nadvlade samoumnevno. Takšno ravnanje ni bilo prepoznano kot neprimerno, čeprav ...prikaži več je ženskam bilo nelagodno. Mladina je bolj ozaveščena, pri njih se je mogoče bolj bati strahu pred dotikom in navezavo stika. Brisanje iz političnega parketa pa: ne, Trumpa tudi hvalisanje z grabljenjem mednožij ni zamajalo.

  • MK_NEW 08:43 26.avgust 2022.

    kar se pa Jankovića tiče - gre za NAJBOLJ NIZKOTNO OGABNO BITJE, KI OBSTAJA in vsi ki mu držijo štango, ali so mu jo nekoč so navadni ogabneži nesposobni. Holob tudi tebe gledam.

  • jakec1575 11:38 26.avgust 2022.

    Tako kot v iranu, kjer so verske policiste najbolj okrutne, so tudi zenske zenskam najvecje izdajalke. Zenske, ki vse vejo in vidijo a so tiho. Mame, tete, vernice. Ko bo zenska podprla zensko in bodo slle vse na ulico, se ...prikaži več podprle v kolektivu, bodo jalovi prasci malo bolj pohlevni.

  • igorgeus 22:19 26.avgust 2022.

    mosko mnenje je tukaj enako koristno kot pri tamponih in splavu.

  • PaPajapopi 12:44 26.avgust 2022.

    g. Sergeja Hadner Hvala ... ali se vi spomnite s kom ste seksali 25.6. 2001 ob 8 uri zvečer ? Se ne spomnite ! Tudi jaz se ne spomnim kaj sem in kaj nisem delal tistega dne ob tisti uri ...prikaži veči ! Tako se tudi drugi ne spomnijo. Se pa spomnim kdaj sem se ponesrečil in koliko je bila ura. Kako se torej ženska, ali moški, da ne bo pomote , spomni kaj mu je kdo pred 20 - 25 let in več , naredil. Se ne more inj pika. Lahko se spomni približno 2 leti za nazaj pa še to težko. Zato ne verjamem tem zgodbam.

    • PasjaProcesija 13:24 26.avgust 2022.

      Nisem Sergeja Hadner Hvala, vendar odgovorim na mesto nje. 25.06.2001 je bila 10. obletnica samostojne države. Ob navedeni uri sem gledal državno proslavo (ki mnogim ni bila všeč). Predsednik je bil še Kučan, gost pa Schroeder. Proslava je v slogu ...prikaži več pomembne obletnice potekala na dan praznika, ne na predvečer. Mogoče je bila to travmatična izkušnja, da se spomnim. Tako, kot si žrtve mnogih oblik nasilja zapomnijo svoje travmatične dogodke.

    • PaPajapopi 17:23 26.avgust 2022.

      To posploševanje vem tudi jaz.

  • lojs 17:43 26.avgust 2022.

    že leta nazaj sem imel prilike "kakšno podret", pa tega nisem pač izkoristil al pa mi ni bila všeč, sploh pa ne na vsakem mestu... družba je ta feminizem z leti pripeljala do skrajnosti in to pomeni, da sploh ne ...prikaži več vemo komu verjeti... ta sprememba pravic in položajev v družbi je postavila žensko bitje na prvo mesto, zato je toliko težje raziskovat in dokazovat zlorabe... babnice so na položajih, dolgčas jim je, poročene, situirane, seks na mestu, kjer te lahko zalotijo jih še bolj rajca... znano

    • igorgeus 22:19 26.avgust 2022.

      to je feminizem, ce zenska rece ne, ker ji ne pase?

  • lojs 17:33 26.avgust 2022.

    mislim, da je vse skupaj tole pisanje o splonih zlorabah pretirano... v kolikor gre za otroke, nimam nobene tolerance, sicer vse ostalo je pa... debata o posilstvu na nekih zabavah, je več kot spolzki teren, vsak najbrž ve s kom ...prikaži več se druži in v kakšni družbi je, če se kasneje nič ne spomni, še toliko boljše, analiza krvi bi bila potrebna takoj... drugo je pa nadlegovanje na delovnem mestu... oprostite, tudi tukaj je spolzki teren... verjamem, da se dogaja marsikaj, ampak tudi babe niso nedolžne

    • igorgeus 14:04 06.september 2022.

      vprašaj ženske okoli sebe, če so kdaj imele kakšno neprijetno izkušnjo na to temo. potem pa jim na koncu reči, zakaj komplicirajo.

  • rd2dmk2 20:35 26.avgust 2022.

    draga avtorica, saj bi ti še verjel, ampak.. ne bom čist nič govoril, samo eno kost za glodat oglej si ti in vsi ostali film z demi moore in michaelom douglasom z naslovom "Disclosure". bo zadost povedal. imate tud ve ...prikaži veče skor glih tolk masla na glavi kot mi moški. konc debate.

    • igorgeus 14:03 06.september 2022.

      se pravi število primerov, kjer so nadlegovalke ženske, je približno enako kot kjer so nadlegovalci moški?

    • rd2dmk2 14:59 06.september 2022.

      igorgeus, le sem dal sam en primer, to ne pomeni da je bil edini. samo se mi ne da na dolgo in široko navajat primere. saj jih lahko vi. hočem povedat samo, da naj se ne delajo bolj nedolžne ot ...prikaži več so in naj ne črtijo moške bolj, kot je treba.

    • igorgeus 16:54 09.september 2022.

      nadlegovalec je vedno tisti, ki je na poziciji vecje moci. to je iz tega tvojega filma jasno razvidno, samo nisi razumel ali hotel razumet.

    • rd2dmk2 19:38 09.september 2022.

      igorgeus.. pa.. kaj pa tebi ni jasno.. izkoriščevalec moči si sam napisal. jasno da je to to. jest sem hotel povedat da ti razložim bolj po domače, tud ženske nosjo hlače, ali še bolj preprosto tudi one imajo moč , ...prikaži več oblast in prisilo. gre se pa zato, da se bo sedaj naredila diskriminacija, če bo moški nadlegoval žensko , hop takoj v arest, če pa ženska moškega, e to pa ne gre, ni šans, te pa tega ne počnejo. ti je zdaj jasno ?

    • igorgeus 13:48 10.september 2022.

      namesto da bo obsodil 100 moskih, ki so to storili, se zdaj zatikas v eno zensko. res smiselno.

    • rd2dmk2 18:41 10.september 2022.

      ne igor. hočem pravico in kazen za oboje enako.. jasno ! tudi če 100 moških dela silo, ne moreš eno žensko pomilostit. ne !

    • igorgeus 19:59 13.september 2022.

      torej 100 moskih lahko dela silo vse dokler je ena zenska na svobodi?

    • igorgeus 20:00 13.september 2022.

      sicer pa koliko sefic poznas na taksnem polozaju, ki ga je imela demi v tvojem filmu, in koliko moskih

    • rd2dmk2 21:10 13.september 2022.

      a veš igor hvala bogu ne poznam nobene. hvala bogu. ker ne poznam tud nobenga dobrga advokata.

    • igorgeus 15:56 16.september 2022.

      nima smisla debatirat, s takim nacinom razmisljanja se ne bo nic spremenilo. verjetno je to tvoj namen, da vse ostane tocno tako kot je.

  • MK_NEW 08:42 26.avgust 2022.

    drage dame a nimate svojih moških, očetov, prijateljev... oni imajo roke, in oni lahko ZABIJEJO NADLEGOVALCA V BETON Z GLAVO NAVZDOL. Aha nimajo jajc za kaj takega. Ja vrnite jajca svojemu moškemu. pustite mu da je moški ne pa ga ...prikaži večga delat v moško verzijo sebe. Žal so moškost jemale že mame očetom v 80 letih. Nadaljuje se ta trend in zato je vse več maminih sinčkov, ki spolno napadajo in tipov brez jajc

    • Avatar Mehičanka76
      Mehičanka76 10:51 26.avgust 2022.

      Ne vem ali naj dam palec gor ali dol za tvoj zapis, ker se strinjam in istočasno tudi ne.

    • MK_NEW 11:54 26.avgust 2022.

      vem ja. je tak zapis. nasilje rodi nasilje. ženske bi bile rade samostojne. ampak res ne gre da bi se vi lepe rožice pretepale po cestah. je pa res, da nasilneže reši le nasilje. po drugi strani pa vidimo kaj ...prikaži večaj dela policija, kaj dela tožilstvo. ne predstavljam si stiske, ki jo ima ženska ko se razgali pred uradno osebo, uradna oseba naredi zaznamek in potem se ne zgodi nič ... ker ni bilo dokazov. bolečina, obup, travme.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.