Zdravje
4285 ogledov

Beovićeva nad Kacina: To je osuplo in škodljivo!

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francek 07:31 05.november 2021.

    Osuplo je to, da so zdravnikom štempljali vratarji prihod v službo, pa ni bil noben kaznovan.

  • jezero 07:33 05.november 2021.

    Blišč in beda kurtizan. Ko pa še Kacin dobi glavno besedo, se ve, da je vse zavoženo!

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 07:34 05.november 2021.

    Beovićeva se "ven vleče" iz godlje v katero jo je dal kuhat Janez...Žal gospa Beeović, velikopreveč je bilo nestrokovnega tuljenja skupaj z vladnimi volkovi, da bi vam ovce oprostile le zato, ker na koncu nekaj bevskate v smeri vlade...

  • Avatar Leon
    Leon 07:23 05.november 2021.

    Zdravstvena stroka oziroma tisto kar je ostalo od zdravnikov ,ki se niso prodali za Covid dodatke naj dokažejo ,da so zdravniki .

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 07:13 05.november 2021.

    No tokrat se pa celo strinjam z beovicko. Kdo je na cepilnih mestih. Družinski zdravniki iz ambulant. In zdaj se je spet Kacin kot obramboslovec pokazal v svoji najbolj nizkotni podobi. Krivi vse druge sam pa je brezmadežen. Butalec na ...prikaži veča kubik. Naj gre na Pokljuko in se naj ne vpleta več kjer ni treba.

    • Boschtjan Zupanchich 07:31 05.november 2021.

      Tega pa noče, ker se raje hoče pokazati zelo pomembnega !!! ! !!! Navaden Bednik Protislovenski Beden Je !!! ! !!!

  • Boschtjan Zupanchich 07:30 05.november 2021.

    Oba vidva Sta Osupljivo Škodljiva za Celoten planet, ne samo za Slovenijo , Cepca Zlobna, Trikrat cepljena proti pameti !!! ! !!!

  • dd 09:08 05.november 2021.

    Bolnice imajo po 7 nadstropij, v katerih mrgoli zdravstvenega kadra. Novih bolnikov ne sprejemajo. Naj se organizirajo, pa bodo lahko zdravili po 500 kovid bolnikov in ne samo po 20. Sramota da v 2 letih niso naredili nič za kovid bolnike.

  • Zdravapametnadopustu 08:04 05.november 2021.

    A dejte no, osuplo?!?! Ko pa se svetovalna skupina verbalno znaša in stigmatizira necepljene, je pa vse v redu. Res je, ker se je zdravstvo nesposobno ves ta čas organizirati in, ker imajo plačni sistem, ki futra samo zdravnike, smo ...prikaži več sedaj v zosu. Niso okuženi krivi za nastalo stanje, sistem je vsa leta zgrešen, sedaj pa se otepajo odgovornosti s kazanjem prsta na druge. Kacin je vreden svojega denarja, ampak tukaj ima prav. Nekaterim v zdravstvu je s covidom sekirca v med padla.

    • mph2 09:11 05.november 2021.

      Hmm, kako je možno stigmatizirat bedake?

  • Luksi 08:41 05.november 2021.

    Kaco ni bil sposoben ljudi prepričat, da je cepljenje koristno, zdaj hoče pa vse druge okriviti, celo poletje namreč na cepilnih mestih ni bilo nobene gneče, jaz osebno sem bil takoj na vrsti... Če bi bile dejansko take vrste bi ...prikaži več imeli danes 99% precepljenost. Seveda se je pa kaco vsem zameril s svojimi neumestnimi komentarji glede ljudstva in zato na cepilnih mestih ni bilo nikogar. Upam, da se na to ne bo pozabilo, ko bomo po koncu epidemije iskali krivce in izstavljali račune...

  • marko345 08:50 05.november 2021.

    Vsi ki tolčete po zdravstvu ste cepljeni zs neumnost. Cel mesec skoraj nić cepljenja ker se bedaki nočejo cepit. Potem pa naenkrat po 300 ljidii in več. Take spremembe v nobeni dejavnosti ni možno takoj rešiti. Tudi sam sem stal ...prikaži večl v dolgi vrsti za tretji odmerek, počakaš, prideš enkrat na vrsto in ne vpiješ na zdravstvene delavce, ker tako se oni zrudijo za nas, da delajo mnogo več, kot npr. tisti, ki podpirajo lopato pri obnovi cest in obnova traja 10 krat dalj kot npr. v Nemčiji.

  • rd2dmk2 10:42 05.november 2021.

    veliki mojster kacin. menda ima kar nekaj šol.. če je videl da ne gre, pa bi zavihal rokave in šel na cepilno mesto, pa vsaj kaj pomagal, menda pa zna tipkat v pc, pa še janeza bi lahko poklical, ta ...prikaži veča sigurno zna tipkat, če zna po tviterju zgago delat, evo pa sta že dva... in če lahko direktor UKC vzame močo v roke sredi noči, ko dež zaliva prostore, bo pa tudi ta mona z dvema levima rokama lahk enkrat se mal dela prijel. ne sam kuverte na marija geld dan.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.