Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
2556 ogledov

Za sodobno bivanje so nujni štirje, ta naprava združuje vse v enem

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • TistoPravo 11:54 16.avgust 2020.

    Zelo enostavno napisano, a bolj v steno zadevajoče...ko hočeš nepremičnine zgrajene med 1970 - 1990, ki je zdaleč največ...vgraditi, nadgraditi z čim sodobnejšim. Je kar resnica, da so tako materiali kot tudi sama zasnova po 40 letih uničeni oziroma izven ...prikaži več novih dognanj. Treba se je vprašat, kako se to sploh izplača...da nepremičnina in rešitve za le-to zdržijo zgolj polovica povprečne življenske dobe posameznika, s tem da je dejansko to mogoče komajda odplačat če ti vse drugi nardijo...

    • TistoPravo 11:58 16.avgust 2020.

      ...v tvoji celotni življenski dobi. Imamo problem, bi jest temu reku. Nepremičnine so postale kot kaže zapor na svobodi. Kakor obrneš, je to povsem nesprejemljivo da se vsaka generacija 2x ukvarja z totalno prenovo na nekaj novega in to lastnimi ...prikaži več žulji. Ni rečeno, da vse na gumb je tisto edino pravo, boljše. Toplotne črpalke z svojimi zunanjimi enotami spreminjajo ulice v letališča z svojim šumenjem. Se strinjam, lahko vrtaš vrtino...lahko marsikej, sm kdaj za boga se ti to izplača!

    • TistoPravo 12:02 16.avgust 2020.

      Vse gretje, ki je neposredno...torej direktno preko grelca v prostor ali sanitarno vodo, je neučinkovito...daleč najboljš je še zmer oljni radiator, ki akumulira in spušča preko olja in kovine počasneje in toliko kot prostor rabi. Zrak suši minimalno, kar je ...prikaži več zelo pomembno za zimski čas. Če ti prostor greješ in hladiš z prisilnim vpihovanjem in po možnosti to še v pasivni zalimani hiši po vseh vogalih...boš komajda še dihal noter..sploh skozi zimsko obdobje ko ti vlaga v zraku pade krepko po 40%!

    • TistoPravo 21:29 16.avgust 2020.

      Vse gretje, ki je neposredno...torej direktno preko grelca v prostor ali sanitarno vodo, je daleč najučinkovito...popravek

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.