Svet
244 ogledov

Končno! Dogovor mehanizma finančne pomoči je tu.

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss
    luckyss 16:04 19.november 2022.

    Pripisovati krivdo ljudem za podnebne spremembe je ena navečjih prevar tega stoletja. Podobno kot Covid se izkorišča za nadzor in pokorščino ljudi, ki se bodo nadzirali in dirigirali preko "CO2 odtisa"...In ovce zarukane se lepijo vsepovsod in zahtevajo še večji ...prikaži več nadzor...Še Greti bi bilo nerodno.....Dvig CO2 je posledica dviga temperatur in ne obratno kot bi radi prepričali mediji....Treba je vedeti, da je CO2 v zraku 0,03% in le par % od tega je antropogenega..Vodna para pa je toplogredni plin.

    • Avatar luckyss
      luckyss 16:10 19.november 2022.

      Seveda vodne pare kot najbolj nevarnega toplogredne plina ti podnebni fašisti na svojih patetičnih konferencah niti ne omenijo...In se pogovarjajo kako bodo zniževali temperaturo planeta kot , da je peč na termostat..Tudi, če bi v trenutku izginili vsi ljudje s ...prikaži več planeta, bi bilo mogoče to zaznati v podnebnih spremembah šele čez 100 let, če bi se sploh kje poznalo, to je dejstvo !!...Sramota kaj se dogaja in sramota kako je slehernik zarukan in vodljiv, da tej agendi naseda...OVCE..

  • lojs 15:49 19.november 2022.

    za te bebce, ki nas tako vztrajno prehlajajo je rešitev v finančni pomoči, torej spet mrd keša, ki ne obstaja ... se pravi inflacija je še prenizka in še premalo se grejemo ... to se vse da rešit s finančno ...prikaži več pomočjo my ass in zemlja je plošča, sej že vemo, ne se mučit

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.