Slovenija
12495 ogledov

Konec dobrih novic: Krivulja okuženih se je spet začela dvigovati

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 09:48 03.oktober 2021.

    Pa vi mislite, da vam kdo še sploh kaj verjame, sedaj, ko v javnost prihajajo vedno nove svinjarije, ki ste jih počeli, da bi precepili čim več ljudi...?!

  • rd2dmk2 10:04 03.oktober 2021.

    ne pozabit na 44 cepljenih obolelih iz DSO Logatec.. glede na to da necepljeni ne smejo nikamor , so samo doma, bi dejal da so cepljeni tisti ki širijo tale virus okoli. JJ v UK, zdravko v Dubaju.. to bo ...prikaži več spet vse pozitivno, ko se tile prikolovrtaijo nazaj.

  • Avatar DvaPlusDvaJe4
    DvaPlusDvaJe4 12:48 03.oktober 2021.

    Ja zdaj je čas, da začnejo igrači te zgodbe počasi plačevati za tole igro. Jasno je, da cepivo škodi imunskemu sistemu in eni imajo kratke, dalješe in dolge posledice. Glede na to, da smo v tem skupaj, bodo farmacevti to ...prikaži več delili z veseljem nazaj in plačali za smrti. Cepljeni, ki imate svojce poškodovane ali huje in sami ki ste bili na bolniških od tega zdravja združite moči in se javite da se malo sredstva razporedijo nazaj kakšnemu odvetniku. Vse krivulje bodo izginile.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 10:16 03.oktober 2021.

    In dajte se zmenit med sabo, da boste vsaj enako lagali , ker na spletni strani NIJZ piše..."Ocena števila aktivnih primerov okužb z novim koronavirusom znaša 12.358, kar je 15 manj kot dan prej....."

  • Avatar cvichekbrother
    cvichekbrother 10:44 03.oktober 2021.

    Cepljeni so tisti, ki širijo virus naokoli.

    • Boschtjan Zupanchich 16:05 03.oktober 2021.

      Točno to, le da večinski neumen del naroda to še ni spoznal, preostali del pa se dela neumnega , samo zato, da "ne kvarijo" statistike !

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 10:23 03.oktober 2021.

    In lahko vam tudi povem zakaj bo število okuženih naraščalo...Zato, ker je Janez ukinil maske za cepljene v notranjih prostorih, čeprav sama stroka priznava, da je 30% cepljenih tudi kužnih...Janez se je pač ustrašil, da bo virus ugasnil preden bo ...prikaži več v promet spravil vsa cepiva...

  • sam1 10:18 03.oktober 2021.

    Ja,ta krivulja je odvisna in recipročna s povprečno podporo vladi.......

  • rd2dmk2 14:21 03.oktober 2021.

    hmmm. zemljevid priložen članku mi ne da miru...tam je portugalska obravana z neko čudno toplo barvo.. jest bi pričakoval zeeeleeeenooo, pa ni... zdej ne vem a sem mogoče mal slabo slišal zadnje dni ko se je vse okoli govorilo Portugalska ...prikaži več je fulll super, precepljena vsa z mački in pesi vret..in družbo ji dela Švedska, še celo Danska je malo toplo obarvana...ne vem.. tista češka pa zelena, o njej pa se nič ne govori. p.s. največ ceplenih ima irska pa je celo rdeča.. a jest kaj narobe gledam ?

  • bobubob 15:31 03.oktober 2021.

    'Cepljenje' le še na recept, namesto PCT le še brezplačni T, Ivermectin preventivno v prosti prodaji z jasnimi navodili za uporabo. In takoj jih bo vsaj 80% manj v bolnici, kot povsod tam, kjer so to storili. Zdravniška zbornica (z ...prikaži več (z drugim vodstvom) pa naj takoj sprocesira sprostituirane politiki v rit lezoče fahidiote in s tem vrne zdravstvu vsaj del v tej koronablaznosti izgubljenega ugleda. Za politike pa volitve. Morda pa tokrat volilci le ne bodo volili kot voli. Potem pa Nürnberg2.

  • Boschtjan Zupanchich 16:04 03.oktober 2021.

    Da, in razlog za to je samo zaradi netestiranja cepljenih, ki zato nemoteno nekontrolirano okužujejo še naprej vse naokrog !

  • milan654 11:40 03.oktober 2021.

    v te številke vm lažejo kolikšenskok okuženih da vas in vlado da ni sram

  • QSprm 17:09 03.oktober 2021.

    Ce bi bili famozni ukrepi vsaj priblizno kaj ucinkoviti, bi ze zdavnej ne imel nobenga bacila nikjer. Uradna stroka se je vec kot osramotila s celo serijo nezmotljivih napovedi, ki so se vse po vrsti klavrno koncale. Famozna napoved gor ...prikaži več trupel in 90.000 mrtvih naprimer. Od teorij zarote lahko zdej ze preverjeno kar izpustimo toerijo. Ostala je samo se zarota. Sicer gre le za malce prikrito uvajanje enoumja in enopartijskega sistema po vzoru talibanskega rezima.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.