Svet

Konec za majhne vrečke sladkorja ob kavi in kečapa ob pici

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Lion007 12:44 08.avgust 2026.

Super EU birokrati. Medtem ko v Rusiji in Ukrajini gori 20 ogromnih hal in je dim visok kilometre, da postanejo v EU najbolj problematične vrečke za sladkor in ketchup. Začeli pa smo svetovno bedarijo slamicami....

eeee 11:46 08.avgust 2026.

Namesto, da bi EUrokrati tuhtali, kako naj dohitijo Kitajce in murije, ki EU prehitevajo po levi in po desni, se oni ukvarjajo z vrečkami za cuker in ravnimi kumarami. Pa s kupovanjem orožja. Berite JPD v prejsnji SP, pa vam ...prikaži več bo jasno, kako zelo je EU zgresila. Zahvaljujoč sivim likom s prazno glavo in brez idej.

Profesor 12:51 08.avgust 2026.

EU je morda zavozila s svojo radikalno ekološko politiko, je pa zato v EU demokracija in lahko naše vodje zamenjamo na naslednjih volitvah. Fake volitve v Rusiji ne bodo spremenile ničesar, ker bo še naprej na oblasti kreten, ki je ...prikaži več zavozil prihodnost Rusije. Potrebno je tudi pohvaliti zgledno podporo EU Ukrajini, kar Evropi zagotavlja svetlo prihodnost glede na temno grožnjo ruske okupacije.

eeee 12:57 08.avgust 2026.

Spizdi drugam zganjat svojo propagando govno2025. Imbecil, preberi, kaj je téma.

• 4krogci 11:28 08.avgust 2026.

sepravi gremo nazaj na une klasicne dozirnike sladkorja kot nekoc? Al le se ena zadeva kako bo po novem ob ceni kave po 3€ treba za sladkor se doplacat??

Garancija 12:57 08.avgust 2026.

Indijci vsak dan zvozijo 1200 kamionov smeti v morje,mi se pa tle jebemo z vrečkami za cukr,in pokrovčki od flašk, idiotizem na kubik

• Toma 13:06 08.avgust 2026.

Kaj ni cuker v papirnatih vrečkah?!

• atamama 13:10 08.avgust 2026.

EU birokracija je nastala, ko so bili ''zeleni'' v vsponu. In ti ''zeleni'' so sedaj po 20 letih problem. Zmanjkuje jim idej zato take nebluze kot ta članek. Še huje je v kmetijstvu. Kakšna je ralika, če polivaš travnik novembra ...prikaži več ali aprila z gnojnico? Aprila dušik rastline porabijo, novembra gre v zemljo. Ampak EU zahteva novembra, fej in fuj...

• Smetfor 14:25 08.avgust 2026.

ZDA ima AI, prav tako Kitajska. EU ima plastenko ki ji ne odpade zamašek!

• lucas18 14:20 08.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail comm.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.