Zdravje
6283 ogledov

Psihiatrinja, ki je pripravila zakon, zdaj dekanja zasebne univerze

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • karantanc56 16:12 03.julij 2025.

Lopovska posla. Stalnica v Sloveniji. Žal!

• atamama 16:52 03.julij 2025.

Na tak način se ustvari večina zakonov po 1990...

• jakec1575 20:32 03.julij 2025.

3 posamezniki so sebi napisali zakon. to, da so podkapicirani v zdravstvu in da je sirsa stroka sociale, zdravja, solstva v celoti proti jih ne zanima. politika pa rep med noge. resujejo zavozene diplomante zavozenih privatnih programov.

• maček 21:39 03.julij 2025.

Klinična psihologinja, mi je zaradi anksioze, rekla naj nem tablete, in me spraševala, če rad pobijam mačke.? No to je tudi vse kar sem dobil od nje v pomoč. Torej nič. Sevda sem odšel zelo razočaran.

• Rim 18:59 03.julij 2025.

Grda kot noč. Prihaja iz notranjosti. Ali pa s slike.

Leon 20:08 03.julij 2025.

Potrebna psihiatrične obravnave na zaprtem oddelku ?

• Friderik1950 21:07 03.julij 2025.

Nikoli ne grem na osebno, tu pa res mislim, da bi raje kot k njej na zdravljenje, kar sam iz četrtega nadstripja skozi okno skočil.

Leon 06:49 04.julij 2025.

Imaš v mislih Hoijteka ?

• leonardo 15:07 08.julij 2025.

No ja, če pogledaš sliko bi rekel, da res spada na psihiatrijo, pa ne za direktorico.

• Grunf 21:41 03.julij 2025.

Kot že drugi ugotavljajo je to več, ali manj stalna praksa pri pisanju predpisov, ki urejajo nekaj, kar je lahko zelo donosno. Sicer je zadeva zelo lahko rešljiva. Odgovorna za to je ministrica za zdravje, sicer pa predsednik vlade in ...prikaži več ve se, kako se to rešuje. Zakon se nemudoma umakne iz procedure ter zastavi na novo z drugimi pripravljalci. In vse , kar je do zdaj ustanovil pokvarjenec Jambrek je za ukinit, oz. prenehat finacirati z javnim denarjem, kar je isto. In kaj od tega bomo videli.

• stinger 22:57 03.julij 2025.

Iz primera v primer se vidi, da ministri sploh ne vedo o čem odločajo. Pajaci v parlamentu pa po komandi glasujejo za, ali proti, kakor pač ukaže despot

• maček 09:41 04.julij 2025.

Odlična psihijatrinja.

• maček 19:33 03.julij 2025.

Je pa sposobna, samo da ni Švabova ki je obupna oportunistka.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.