Slovenija
1770 ogledov

Kontrolorji pristali na manj dopusta v luksuznih rezortih

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 19:42 07.oktober 2025.

" Namesto 15 dni razkošnega rekreacijskega dopusta v resortih s savnami, bazeni in smučarskimi vozovnicami, jih bodo imeli le še 12." A to resno ??? I tata bih , sine !!

• Xman 22:56 07.oktober 2025.

Ultra parazite nagnat, pa naj to mini državico kontrolirajo Avstrijci in Italijani. Golazen pohlepna, mater jim ....

• h4ck3r 17:35 07.oktober 2025.

STA skrbi zdaj po novem za zbujanje nestrpnosti? Glede na to da sem pogosto potnik v letalu, si nikakor ne želim nezadovoljnega pilota ali kontrolorja. Tako da lepo prosim je še veliko preveč mest, ki so si izborila plače, ki ...prikaži več pa si jih mogoče ne zaslužijo. Mogoče začnimo kar z zaposlenimi na STA in njihovimi plačljivimi storitvami, ki jih očitno moralo dvojno plačati. Enkrat preko davkov in še drugič preko naročnine.

• Grunf 18:24 07.oktober 2025.

Načelno imaš sicer prav h4... , predvsem kar se vloge STA tiče, čeprav mi ni povsem jasno, kako na zbranost pri delu vpliva 6 dnevna smučarska vozovnica. Sam jo dobim ob zakupu apartmaja v smučarskem centru ob plačilu, seveda in ...prikaži več se sproščam kolikor me je volja. No, sicer mi še marsikaj ni jasno.

• sandi76 19:43 07.oktober 2025.

Raje reci, da si eden izmed kontrolorjev, ki jim ne paše zmanjšanje luksuza, ki ga niti slučajno nima noben drug, pa čeprav opravljajo podobna zahtevna dela.

• Pizdamaterina 21:31 07.oktober 2025.

Bando napoditi in zaposliti tujce, poznam in še se vlažijo prepotentno.

• h4ck3r 07:12 08.oktober 2025.

sandi76...no povej kdo? In še zdaleč nisem kontrolor, njim sem najbližje ko sem v čakalnici na letališču.

• h4ck3r 07:12 08.oktober 2025.

Pizdamaterina...torej iščeš službo?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.