Šport
331 ogledov

Kopitar izenačil osebni rekord v NHL

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 09:35 01.marec 2023.

    Zmago je Kraljem prinesla 1. napadalna trojka, ki je nadigrala nasprotnikove igralce iz nižjih postav. Winnipegova branilca Morrissey in DeMelo sta bila odlična, preostale pa so Kalifornijci ukanili. Kopitar je dominiral. Dva od njegovih golov sta bila neposredna posledica njegovih ...prikaži več zelo očitno dobljenih sodniških metov, ko so Kralji hitro napadli nepostavljeno nasprotno obrambo. Slovenec je dvakrat zadel „iz prve“, dvakrat pa po preusmeritvi soigralčevega strela pred vratarjem.

    • PasjaProcesija 09:40 01.marec 2023.

      Vlogo igranja tik pred vratarjevim prostorom je Anže prevzel od lani upokojenega Browna, kot vsako stvar pa jo izvaja bolje od bivšega soigralca. Taisti Brown je nedolgo nazaj pred domačo dvorano Kraljev v neskončno dolgi pasji procesiji dobil svoj kip. ...prikaži več Komentatorji niso mogli prenapihniti dejstva, da je Brown Američan in je celo kariero preživel pri Kraljih. V resnici so ga Kalifornijci večkrat poizkusili prodati, a je bila njegova pogodba tako slaba glede na doprinos, da do menjave ni prišlo.

    • PasjaProcesija 09:46 01.marec 2023.

      Kar pa se ne bo zgodilo vratarju Jonathanu Quicku, ki je v zadnjem letu 10-letne pogodbe. Zadnje sezone zelo medel Quick gre v Columbus, v LA pa prihajata vratar Korpisalo in branilec Gavrikov. Preostale podrobnosti niso še v celoti jasne, ...prikaži več menjava zaradi manjših pravil t. i. salary capa ni še uradno zabeležena. LA bo (med drugim?) moral v zameno poslati tudi enega izmed izborov v 1. krogu nabora. Glede na trenutno podivjano tržnico je to zelo razumna cena, seveda če bo pri približno tem ostalo.

    • PasjaProcesija 09:54 01.marec 2023.

      Quick in (skoraj) nekdanji soigralci so nad menjavo razočarani, a šov gre naprej. Stvari se zasučejo v trenutku. Kralji bodo v kratkem verjetno prodali tudi napadalca Brendana Lemieuxa, ki v izogib poškodbam preventivno ni igral. Njegova cena sicer ni visoka. ...prikaži več Pričakovati je še kakšno potezo direktorja Blaka, po odmevnosti prej v smeri prihodov kot odhodov iz kluba. Ko bodo Kalifornijci nekoč postavljali kip Kopitarju se bom zavedal, da bi samo ena drugačna odločitev kluba lahko vse spremenila.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.