Šport
155 ogledov

Kopitarjevi Kralji odlično začeli končnico

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 12:16 03.maj 2022.

    Težka, a zaslužena zmaga. EDM sploh ni vodil. Domači so igrali z Nursom in Hymanom, ki sta bila pred tekmo vprašljiva. Odločili so se za 11 napadalcev in 7 branilcev, LA pa 12-6. V golu sta si nasproti stala Quick ...prikaži več in Smith. Slednji je bil vratar Kojotov, ko jih je LA leta 2012 premagal. LA je povedel 2:0 na račun vztrajnosti. V zadnji minuti 1. tretjine je McDavid po izredni samostojni akciji znižal na 2:1. V 2. tretjini je bilo kmalu 2:2, ko je EDM pred iztekom igre 5-na-4 preusmeril pak v gol.

    • PasjaProcesija 12:22 03.maj 2022.

      LA je hitro odgovoril s polprotinapadom. Smith je prepočasi spustil ščitnika na led in bilo je 3:2 za LA. Sredi tretjine je šel LA v igri z igralcem manj agresivno na ogrado, EDM pa je podal do prostega Dreisaitla. Ta ...prikaži več je s kančkom sreče pak prejel in izenačil na 3:3. Kmalu je sledila nova (pre)hitra izključitev gostov. Domači so bili v naletu, a so se gosti ubranili. Ob koncu tretjine bi LA imel priložnost za igro z igralcem več, vendar so naivno izvedli slabo menjavo in igralo se je 4-na-4.

    • PasjaProcesija 12:27 03.maj 2022.

      V zadnji tretjini je bil LA aktivnejši, EDM pa je imel nevarnejše akcije. Domači so bili zelo blizu gola že v uvodnih sekundah. Gol za zmago je padel kot posledica vratarjeve napake. Smith je med vratarji, ki so s palico ...prikaži večo najspretnejši, tokrat pa je podal gostom. Prva dva njihova poizkusa je še obranil, vendar se v vratih ni postavil v ugoden položaj in v tretje je LA zadel. Gosti so do konca igrali na hitre prekinitve, ki omogočajo počitek. Na trenutke sta Kopitar in Danault igrala celo skupaj.

    • PasjaProcesija 12:33 03.maj 2022.

      Z moštveno igro je LA-ju uspelo. Za polovico posadke je bil to ognjeni krst v končnici. Volja je uspela nadoknaditi manjko kakovosti in napake na račun neizkušenosti. Quick je igral kot v najboljših časih. Bil je izrazito agresiven in pogosto ...prikaži več načrtno „lovil“ pak izven svojega prostora. Sploh si drzne več, ko so na ledu LA-jevi veterani. Zaupajo si. Kopitar je igral največ izmed igralcev v polju. Pričakovano je igral obrambno. LA je zmagal z globino, še vedno pa ima rezervo v igri 5-na-4.

    • PasjaProcesija 12:39 03.maj 2022.

      Še nekaj za piflarje. Toliko golov na posamezni tekmi v končnici ni LA dosegel od leta 2014. Nazadnje so igrali v končnici leta 2018. V današnji zmagi so dosegli več golov (4) kot v celotni takratni končnici (3). Takrat so ...prikaži več proti Vegasu izgubili 4:0 v zmagah. V končnici so igrali tudi leta 2016. Proti San Joseju so izgubili s 4:1 v zmagah, več kot 3 gole (na 1. in 5. tekmi) jim ni uspelo doseči. Realistično bodo brez Doughtyja proti zvezdnikom še dopuščali gole, zato morajo tudi sami še zadevati.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.