Si zgrešil članek, o čem pišeš? Priporočam sprehod v naravi, malo svežega zraka in abstinenco. Opusti komentiranje, odvračaš volivce od svoje opcije. Raje se prijavi kot prostovoljec in pomagaj pri lepljenju in raznašanju letakov.
Če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala za… ...prikaži veča nekaj kilogramov:- https://nub.ro/iems
Temu se reče delovanje pravne države. Pri nas pa ne zmorejo zapreti enga čifurskega koruptivnega župana
Pa enega skorumpiranega politika ne moremo " upokojiti", ker vodi SDS.
Pa največjega slovenskega lažnivca…
Če bi bilo to pri nas, bi dobil visoko milijonsko odškodnino, ker so ga motili na rojstni dan.
So ga zaprli v Tower? Kot srednjem veku? Samo vprašam!
Pri nas je problem policajev, ki se obnašajo kot butlji in tožilci, ki raje iz naslonjača preganjajo kurje tatove....samo po em!
Je giljotina...nared? Vprašam...
V SLO se Janša oglaša in pove, da imamo rdeče sodišče, samo kadar je obsojen.
Si zgrešil članek, o čem pišeš? Priporočam sprehod v naravi, malo svežega zraka in abstinenco. Opusti komentiranje, odvračaš volivce od svoje opcije. Raje se prijavi kot prostovoljec in pomagaj pri lepljenju in raznašanju letakov.
Povsod , razen v ZDA Trump in Slovenija Janša, pustijo policiji in pravosodju opraviti delo.
Sploh, če se predsednik sodišča piše Pogačnik, ki ima za vsakega obdolženca svojega sodnika. Najboljše pa seveda za kriminalca Jankoviča.
Kako bi se Kučan odzval, ko bi Jankoviča zaprli.
Morda ga bi kap?
Iščeš dekle za eno noč💋? Dobrоdošli - www.sex21.fun
Če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala za… ...prikaži veča nekaj kilogramov:- https://nub.ro/iems
Razen Janše, ki sodišče ne priznava , kadar je obsojen, zato, ker je rdeče. . Kadar ni obsojen, pa pove, da nikoli ni nič naredil.