Šport
214 ogledov

Kralji po osmih letih zmagali na domačem ledu

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 09:09 09.maj 2022.

    V gol se je vrnil Quick. Napadalec Athanasiou je na zadnji tekmi dopustil slab gol, zato je njegovo mesto zasedel Grundstrom. Neizkušenega branilca Spenca je nadomestil veteran Stecher. Oba sta majhna, a slednji lahko igra dobro z igralcem manj. V ...prikaži več tej prvini je prevzel tudi Durzijevo mesto, ta pa se je osredotočil na igro z igralcem več. Igralska izbira je bila zadetek v polno. Nihče (vključno s trenerjem) pred tekmo ne bi predvidel, da bosta Grundstrom in Stecher v zmagi 4:0 zrežirala vse gole.

    • PasjaProcesija 09:17 09.maj 2022.

      V napadu je proti McDavidu igral Kopitar. Slovenec je igral zanj neznačilno igro s tesnim pokrivanjem. Namesto predvidevanja poteka igre in pokrivanja praznega prostora je bil velik del tekme Kanadčanova senca. Kopitar je svojo prednost v telesni masi izkoriščal za ...prikaži veča rušenje McDavidovega ravnotežja, da ta ni mogel razvijati svojega pospeška. Po tekmi je Anžeta izpostavil tudi sam Wayne Gretzky. Nevtraliziranje prvega zvezdnika lige je bilo ključno. Z izjemo vratarjev je Kopitar igral največ.

    • PasjaProcesija 09:23 09.maj 2022.

      Tekmo je LA začel podjetno. V 2. minuti so zadeli okvir gola (Grundstrom in Stecher sta bila na ledu). V 9. minuti 1:0. V napadalni tretjini je Grundstrom ob ogradi agresivno pritiskal in nasprotniku odvzel pak, prosta soigralca pa sta ...prikaži več zadela. V 15. minuti 2:0. Stecherjev strel iz modre črte je nasprotnik preusmeril v gol. V zadnji minuti tretjine je LA še enkrat zadel prečko, na drugi strani pa se je izkazal Quick. V začetku 2. tretjine bi LA v gneči skoraj povišal, a je EDM preprečil strel.

    • PasjaProcesija 09:29 09.maj 2022.

      Malo pozneje bi LA skoraj zadel še v igri 4-na-5. 2 minuti pred koncem tretjine je Quick res izgubil lovilko. EDM je streljal, od vratarjeve rame pa se je pak odbil samo v okvir. Zadnjo tretjino je LA prežal na ...prikaži več protinapade. 5 minut pred koncem je Grundstrom enega zadel. V padanju je z ročajem palice potisnil pak v gol. Od tu je tekma postala „umazana“.EDM je v obupu tudi zahteval ogled posnetka, a gol je obstal. LA v igri 5-na-4 ni napadal, je pa Grundstrom pozneje zadel še na prazna vrata.

    • PasjaProcesija 09:35 09.maj 2022.

      Verjetno bo LA v EDM-u igral z isto ekipo. Imajo sicer na zalogi nekaj strelcev, je obramba pomembnejša. Ni še učinka Kaliyeva. Od 10 danes odigranih minut jih je 5 prebil v igri 5-na-4, kjer pa njegov strel ne pride ...prikaži več do izraza. Če hoče trener koga menjati, naj Kaliyeva zamenja Byfield. V gosteh bodo morali imeti v vseh trojkah vsaj enega igralca, ki lahko pokriva McDavida in Draisaitla. Kopitar in Danault se lahko menjavata 50 minut. Mogoče bi mlada trojka Kupari-Byfield-Vilardi zdržala ostalo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.