Šport
802 ogledov

Kralji namučili aktualne prvake, Kopitar streljal iz vseh možnih pozicij

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 10:38 19.januar 2022.

    Gledal sem polovico te tekme in večino včerajšnje, o kateri ni bilo članka. Podam poročilo, zakaj pa ne. Če bo LA šel v končnico, se utegnejo najti "instant" navijači, ki bi jih tema lahko zanimala. Včeraj je LA izgubil 6:2 ...prikaži več pri San Jose Sharks. Kalifornijski derbi, sedanji trener LA-ja je njihov bivši trener.V sezoni 2008/09 je pri SJ-ju treniral tudi očeta LA-jevega Lemieuxa (fotr Claude je med najbolj osovraženimi igralci v zgodovini lige). Športni direktor LA-ja Blake je bivši kapetan SJ-ja.

    • PasjaProcesija 10:43 19.januar 2022.

      Za SJ je tekmo kariere odigral Meier, ki je kot prvi igralec v zgodovini franšize dosegel 5 golov na eni tekmi. 3 je dosegel v prvi tretjini, 2 v drugi. Gledalci so zahtevali še več in so ga v tretji ...prikaži več tretjini izžvižgavali, ko je odhajal na menjavo (brez novega gola). LA je hitro imel izključenega igralca in prejel gol po odlični kombinatoriki. Obramba je bila neodločna in so do konca tretjine dobili še 3 gole. LA je streljal iz vseh položajev, SJ je za strele izbiral idealne priložnosti.

    • PasjaProcesija 10:49 19.januar 2022.

      Takoj po 0:4 (v zadnji minuti) je Kopitar znižal na 1:4. Bilo je "sam sem za vse". Ukradel je pak, zadrsal, in udaril iz pol-razdalje. Pozna se, da je pred tekmo ostal brez Kempeja (covid protokoli), ki letos večinoma igra ...prikaži več na njegovem krilu. Na njegovo mesto so mu dodelili Fagema, ki je igral šele 2. tekmo v NHL in bil nebogljen, izgubljal je tudi vse borbe ob ogradi. Tak je učni proces. Po golu je kamera ujela, kako je na klopi Fagemo Kopitarja pokroviteljsko potrepljal, češ "dobro si opravil".

    • PasjaProcesija 10:55 19.januar 2022.

      Kot vzoren mentor mu je Anže gesto vrnil. V drugi tretjini je Meier dosegel nov gol, manjši pretep je ritem tekme umiril. Ob koncu tretjine je Meier zadel za 6:2, LA je v sredini zadnje postavil končnih 6:2. Napake novincev ...prikaži več so bile očitne in so LA stale dostojnega odpora. Turcotte ni še nared za NHL, a ima LA z njim velike načrte (kot igralec ali v menjavi za uveljavljenega igralca). Leva stran obrambe je najslabša v NHL. Ironično je Kopitar odigral zelo dobro tekmo, hokej je poseben šport.

    • PasjaProcesija 11:03 19.januar 2022.

      Današnja tekma: Tampa je zaradi poškodb igrala s samo 4 branilci. Slab izgovor, a sodniki jim zaradi tega niso piskali očitnih prekrškov in so krojili potek tekme. LA je imel jalovo terensko premoč, Tampa je prežala na napake. Slaba tekma ...prikaži več Kopitarja (tudi brez točk), ki je tokrat namesto Fagema večinoma imel na desni strani Browna. Prvi gol Tampe je padel po protinapadu, ko je Mattaa slabo sprejel njegovo podajo. Tretji gol Tampe je LA osramotil, saj je Tampin igralec nase potegnil 4 LA-jeve...

    • PasjaProcesija 11:10 19.januar 2022.

      ...igralce (tudi Anžeta), podal osamljenemu soigralcu, ta pa je zadel. Grobo napako je Kopitar napravil v 3. tretjini, ko je v obrambi podal osamljenemu nasprotniku, vendar ta ni zadel. V napadu je bil Anže zelo aktiven, vendar tokrat brez uspeha. ...prikaži več Neizkušenost tepe LA, vendar od svoje vizije počasnega razvoja igralcev ne odstopajo. Naslednji nasprotnik je Colorado, ena najboljših ekip in kandidat zahoda za naslov. Colorado danes igra v Anaheimu, LA je prost. LA jih bo jutri pričakal bolj spočit.

    • PasjaProcesija 11:13 19.januar 2022.

      Coloradov prvi vratar je na zadnji tekmi prejel močan udarec v glavo in njegovo zdravstveno stanje ni znano. Utegne izpustiti nekaj tekem. Colorado utegne proti Anaheimu igrati z rezervnim vratarjem, proti LA-ju pa s 3. ali 4. vratarjem. So moštvo ...prikaži več z malo napakami, a vratarji tudi c polni postavi niso njihova najmočnejša točka. Proti njim bi pa igra z obilico strelov res utegnila prinesti dober rezultat.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.