Šport
229 ogledov

Kralji prigarali zmago za vodstvo v seriji z Naftarji

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 08:38 11.maj 2022.

    V ekipo se je vrnil Athanasiou, ki je zamenjal Vilardija. LA je začel podjetneje in zgodaj povedel. Stecher je streljal iz razdalje in premagal Smitha, ki se po prejšnji akciji ni uspel pravočasno postaviti v dober položaj. Preostanek tretjine je ...prikaži več minil brez pretresov, LA je ubranil edino igro z igralcem manj. Kralji so nato igrali obrambno, njihovi napadalci so se osredotočili na podiranje nasprotnikove igre na EDM-ovi modri črti. Naftarji tako niso mogli z dolgimi podajami presenečati gostov.

    • PasjaProcesija 08:44 11.maj 2022.

      Takoj v začetku 2. tretjine je LA imel prednost 5-na-4, a je po povratku kaznovanega igralca zadel EDM. Quick se je bil prisiljen vreči proti McDavidu. Ta je zadrsal okrog gola in podal prostemu soigralcu, ki je zadel. Sredi tretjine ...prikaži več sta Kopitar in Iafallo prestregla pak na nasprotnikovi modri črti. Kopitar je zadrsal in podal Kempeju. Šved je ob sebi imel branilca, a je ukrotil pak in premagal Smitha po tleh. 4 minute pozneje je bilo 3:1, akcija podobna. Pred izhodom paka iz nasprotnikove ...

    • PasjaProcesija 08:51 11.maj 2022.

      ... tretjine ga je prestregel Brown in podal Athanasiou. Smith se je agresivno vrgel proti njemu, grški Kanadčan pa je premagal vratarja v padu. Kralji so zmogli še eno lepo akcijo, a niso zadeli. Zadnjo minuto tretjine je imel LA ...prikaži več prednost 5-na-4. Ni je izkoristil. V 3. minuti zadnje tretjine bi LA lahko odločil tekmo. Smith je ubranil Iafallovo samostojno akcijo in Kempejev strel odbitega paka. Sledila je kazen gostov, ki jo je McDavid takoj izkoristil. Po sodniškem metu je prišel do paka, ...

    • PasjaProcesija 08:57 11.maj 2022.

      ... zadrsal okrog Quicka in zadel z backhendom. Na sredini tretjine je EDM dobil 2+2 minuti kazni. V prvi je Danault preusmeril pak v gol za 4:2, a je v naslednji EDM z igralcem manj izvedel protinapad za 4:3. 5 ...prikaži več minut pred koncem je EDM v igri 5-na-4 izkoristil še diagonalno podajo. Oba zadetka za domače je dosegel izvrstni Draisaitl. Po rednem delu je ostalo 4:4. 2. minuto podaljška je nasprotniku v srednji tretjini spodrsnilo. Kempe je prestregel pak in v protinapadu premagal domačo obrambo.

    • PasjaProcesija 09:03 11.maj 2022.

      LA še kar premaguje boljšega tekmeca. Trenerski štab opravlja odlično delo. Naftarji izkoristijo vsako priložnost, zato jim jih Kralji dopuščajo zelo malo. Kalifornijski napadalci silijo nasprotnika v napake in posledično tudi sami veliko zadevajo. To je nuja, saj realno McDavida ...prikaži več in Draisaitla ni mogoče povsem ustaviti. Smitha so dobro preučili. Presenečajo ga s podajami izza gola, ko je enkrat na ledu potrebuje veliko časa za ponovno branjenje. LA-jeva prednost ostaja uravnotežen napad.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.