Slovenija
40 ogledov

Kriminalista na sedežu SDS

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Stolp 20:03 13.december 2011.

    So že dodali članku!

  • timslum 18:08 13.december 2011.

    Hipokrizija!V odzivu na domnevno sovražni govor, ki pa formalno po mnenju pravnikov to ni (tudi mnenje direktorice Mirovnega inštituta ga. Kogovšek!), je bilo izražene 100 krat ali pa celo 1000-krat več nestrpnosti.

  • Stolp 19:59 13.december 2011.

    Še tole: zelo zanimivo!http://slo-kronika.si/novice/prirocnik-za-telebane-10-1-kaj-je-sovrazni-govor-in-kaj-ni/

  • KOJAK 21:40 13.december 2011.

    HA HA HA...umiram ko prebiram izjavo: "Poimenovanje stranke po liderju ima elemente fašizma"KOT DA BI PRVOŠOLČKI TEKMOVALI ČIGAV OĆI IMA VEČJI AVTO... So pa zdaj v SDS vrgli kamen tudi v Viranta, ta po njihovi logiki ...prikaži več tudi vsebuje simbolne elemente fašizma saj se imenuje po liderju...

  • Stolp 22:17 13.december 2011.

    V ta pravega so! Vejo, da je Virant izdajalec!

  • 1111 22:28 13.december 2011.

    ...JJ in njegovi debili...začetek konca SDSa-a!!!

  • Trsten 12:46 14.december 2011.

    Oblečena sta bila v trenerke.

  • timslum 18:12 13.december 2011.

    Glede na to, da je enotno mnenje pravnikov, da ne gre za sovražni govor in posledično ne gre za kaznivo dejanje se zastavlja vprašanje, zakaj sta kriminalista obiskala sedež SDS.Policija je dobila kazensko ovadbo, vendar je normalno in običajno., ...prikaži več da se najprej preveri ali bi sploh lahko šlo za kaznivo dejanje.Očitno gre še enkrat več za policijsko zastraševanje političnih nasprotnikov!

  • rob 18:44 13.december 2011.

    PRAVNA DRŽAVA SAMO ZA NEKATERE (LDS, ZARES, SD, ...)INFORMACIJSKA POOBLAŠČENKA SAMA KRŠI ZAKONE IN USTAVO!Zakaj ne začne najprej pometati pred svojim lastnim pragom in se dela pametno tam kjer jo ne srbi!?Menim, da je skrajni čas, da ...prikaži več odstopi s položaja Informacijske pooblaščenke!PRAV TAKO PA VRHOVNI DRŽAVNI TOŽILEC dr. FIŠER!do današnjega dne popolnoma nobenega odgovoraGeneralni vrhovni tožilec dr. Zvonko FišerLjubljana, 20.5.2011Zadeva: kazniva dejanja uradnih oseb in možnost izvedbe nadzoraV dopisu Vrhovnega državnega tožilstva št. Tu 8/2011-49 SJP (TP) z dne 10.5.2011, me obveščate, da ugotavljate, da je bila odločitev okrožne državne tožilke strokovno pravilna saj, da v konkretnem primeru ne gre za kazenskopravno problematiko, pač pa za nepravdno zadevo, ki se rešuje v ustreznih postopkih.Glede na predmetno zadevo menim, da je vaš odgovor zavajajoč in sicer:1) Ker gre za postopek, ki se vodi po Zakonu o upravnem post

  • mirko 20:00 13.december 2011.

    Prepričan sem, da je v sloveniji po leti 91, prvič zopet na preiskušnji suverenost slovenskega naroda. V državi vladajo dvojna merila pravnega sistema, oziroma se pravne norme sploh ne spoštuje več in to od uradnih organov in institucij, kot so ...prikaži večo tožilstvo in policija. Vsi priznani pravniki se strinjajo o tem, da Majerjev zapis ne gre za elemente kaznivega dejanja, ampak se kljub temu sprži pravni postopek. To državo je prevzela bivša komunistična mafija. Slovenci zbudite se !!!

  • geodet 22:19 13.december 2011.

    končno je nekdo napisal članek, ki podaja resnico o jankovičevih podpornikih.opa, to je pa že sovražni govor, ki ogroža zokijevo državo.kašna svinarija!

  • Stolp 22:21 13.december 2011.

    Politične preiskave, politična sojenja. Akcij proti tistim, ki opozarjajo na sume kriminalnosti bodočega mandatarja, ljudje apatični in nekateri celo nestrpni do svobodomiselnih.Svinčena leta so nazaj. 20 let po padcu komunizma se Slovenija začenja spreminjati v neko Rusijo ali ...prikaži več Belorusijo. Počakajmo še na negativne komentarje iz tujine. Vidni so že prvi odzivi kapitalskih trgov na novega 'genija' na krmilu slovenske vlade(morebitno snižanje bonitetnih ocen),...ZBUDITE SE!!!

  • Stolp 18:44 13.december 2011.

    Kaj je Zver napisal na strani SDS pa ne boste objavili? Na konkurenčnem portalu so že in se 100% strinjam. Končno je en povedal javno in Jankoviću v obraz vse njegove grehe, mahinacije in balkanizme zaradi katerih je za premierja ...prikaži več popolnoma neprimeren.

  • fowler 20:29 13.december 2011.

    SDS - Stranka za Destrukcijo Slovenije... katastrofa, kakšno stranko imamo v sloveniji... sigurno so s svojimi ''predstavami'' pridobili še kakšen procent podpore...

  • Trsten 12:31 14.december 2011.

    Nisi omenil, da je bila Mikro Ada privat firma. Direktorji državnih firm, ala SCT - Zidar so že takrat denar nosili iz države s kufri.

  • mirko 20:00 13.december 2011.

    Prepričan sem, da je v sloveniji po leti 91, prvič zopet na preiskušnji suverenost slovenskega naroda. V državi vladajo dvojna merila pravnega sistema, oziroma se pravne norme sploh ne spoštuje več in to od uradnih organov in institucij, kot so ...prikaži večo tožilstvo in policija. Vsi priznani pravniki se strinjajo o tem, da Majerjev zapis ne gre za elemente kaznivega dejanja, ampak se kljub temu sprži pravni postopek. To državo je prevzela bivša komunistična mafija. Slovenci zbudite se !!!

  • xy 20:03 13.december 2011.

    Minuli teden, tik pred volilnim molkom, je Janez Janša pri pojasnjevanju izvora svojega premoženja, predvsem hiše, stanovanja, počitniške hiše in parcel, zapisal, da je vse, kar ima, zaslužil transparentno, v več kot 30 letih trdega dela. Največ, je zapisal, naj ...prikaži več bi bil zaslužil prav v socializmu. Sredi osemdesetih let je bil sedem let zaposlen v gospodarstvu, njegova plača „vodje razvoja v računalniškem podjetju“, verjetno v podjetju Mikro Ada, naj bi bila tedaj znašala kar 4000 evrov neto na mesec. Zaslužil je torej trikrat več od vseh drugih t. i. rdečih direktorjev, od predsednika republike in predsednika centralnega komiteja Zveze komunistov. Morda pa v socializmu vendarle ni bilo tako slabo?;)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.