Sam balast. Samo priimke preberite. Mehki č. V ljubljani pa spomenik na ta mehki ć. Bravo srboljubljana.. Zelo državnotvorno. Slovenija je nova jugoslavija.
Aja, mehki č: izbris je bil svinjarija. Pravni kriminal. O tem ne more biti dvoma in to je povedalo tako naše US kot ESČP. Drzava je stevilnim ljudem uničila živleje. Za ničiji kurac. Pa ne mi o državljanstvu ker to… ...prikaži večo nima nobene veze. To ve vsak, ki je malo spremljal in ima minimum pravnega znanja.
Še kriminalcev naša sodišča in NPU ne spravijo za zapahe pa bodo odvetnika. Malo morgen. Hojsa mogoče, do volitev. Sicer se zgodba dobro bere, kot Zvirorepec in Trdonja.
Ne seri. Ko je domneva dokazana ni več domneva, ampak dejstvo. Kar pokazi mi sodbo, kjer pise, da se kaznivo dejanje domneva. Ne bos je našel. V sodbi, ce je obsodilna, se zatrjuje, da JE obdolzeni storil ocitano kd, ne,… ...prikaži več da naj bi ga storil. A ti domnevaš, da je zemlja okrogla? Verjetno ne, ker je to dokazano dejstvo. Kje ti je logika?
Kavaški klan to je dobra firma delal sem za njih...........res prijazno vodstvo na koncu leta te nagradijo s 13 plačo...........odšel sem raje na svoje zarad svoje varnosti pa to
Cigo, ti prevec filme gledaš. Tud kriminalc mora imet kaj v glavi, ti si pa tako butast, da si še vezalk ne znaš zavezat. Kaksni mamki znas torbico spizdit pa civilom krast drva in krompir z njive. Pol se pa ze neha.
Slavafuk, ti si tak kljukec da svet ni vidu. Pravis, da si bil s kladivcem sošolc, pa se njegovga priimka ne znas napisat. Res si pajac. Aja, še vedno čakam pojasnilo, kdo je ta tvoj uk, ki ga slaviš,
Tole si preberi!!! https://www.logicno.com/politika/sokantno-priznanje-20-mrtvih-milijarde-ukradene-i-depopulacija-bila-sam-kurva-republike-ali-sam-prezivjela-sustav-koji-jede-vlastitu-djecu.html
Sam balast. Samo priimke preberite. Mehki č. V ljubljani pa spomenik na ta mehki ć. Bravo srboljubljana.. Zelo državnotvorno. Slovenija je nova jugoslavija.
Kaj pa junaki na trdi Č ?
Vseh pa tud ne mores vreči v isti koš. Konec koncev pa je bil capo di banda slo tozda kleni Slovenec. Njegov brat pa tudi visoko v hiearhiji
Aja, mehki č: izbris je bil svinjarija. Pravni kriminal. O tem ne more biti dvoma in to je povedalo tako naše US kot ESČP. Drzava je stevilnim ljudem uničila živleje. Za ničiji kurac. Pa ne mi o državljanstvu ker to… ...prikaži večo nima nobene veze. To ve vsak, ki je malo spremljal in ima minimum pravnega znanja.
Vsi "izbrisani" so PREBRISANI, KI SO ŠPEKULIRALI, kje jim bo bolje, sami so si krivi!!!!!!!!
ŠPEKULIRALI so tvoji domobranci po vojni ,ki jim sedaj svetniške sijaje podeljujejo.
Munja, ti si bedak. Ni kaj dodati k temu
Še kriminalcev naša sodišča in NPU ne spravijo za zapahe pa bodo odvetnika. Malo morgen. Hojsa mogoče, do volitev. Sicer se zgodba dobro bere, kot Zvirorepec in Trdonja.
Na sodišču je vse DOMNEVNO ! Edino je znano,da davkoplačevalci plačujemo javne promocije odvetnikov in sodnikov .
Seveda je domnevno, dokler ni pravnomočne sodbe.
Tudi pravnomočna obsodba je DOMNEVNA !
Ne seri. Ko je domneva dokazana ni več domneva, ampak dejstvo. Kar pokazi mi sodbo, kjer pise, da se kaznivo dejanje domneva. Ne bos je našel. V sodbi, ce je obsodilna, se zatrjuje, da JE obdolzeni storil ocitano kd, ne,… ...prikaži več da naj bi ga storil. A ti domnevaš, da je zemlja okrogla? Verjetno ne, ker je to dokazano dejstvo. Kje ti je logika?
Če ne drugega,je veselje videti,da gre tale 🇸🇮 bastarda v p.m. .In kje se to vidi??? Ja v pravosodju in notranjih zadevah!!!
Kavaški klan to je dobra firma delal sem za njih...........res prijazno vodstvo na koncu leta te nagradijo s 13 plačo...........odšel sem raje na svoje zarad svoje varnosti pa to
Cigo, ti za burek nimaš,krele retardirano!!!
Cigo, ti prevec filme gledaš. Tud kriminalc mora imet kaj v glavi, ti si pa tako butast, da si še vezalk ne znaš zavezat. Kaksni mamki znas torbico spizdit pa civilom krast drva in krompir z njive. Pol se pa ze neha.
sej ni treba komentirat če nimam za burek
Slavuk22, ko si enkrat v igri ne moreš več ven, le z nogami naprej v ležečem položaju.
zakaj pa sem še vedno živ daj povej kavč komentator
Zato,ker nakladaš in se delaš kvazi pomembnega ,v resničnem življenju, pa si ena navadna pickica!!!
aha poznaš hojsa pa klemna kladivca če si tok pametn kje živita daj tele rusko zabito povej!2
btw sva bila sošolca v osnovni šoli s kladivcem
Samo v tvoji glavi retard!!!
dej a ti dam njegovo telefonsko da ga pokličeš?
Ti si en navaden primitiven retardiran kreten!!!
resno pizda si
Slavafuk, ti si tak kljukec da svet ni vidu. Pravis, da si bil s kladivcem sošolc, pa se njegovga priimka ne znas napisat. Res si pajac. Aja, še vedno čakam pojasnilo, kdo je ta tvoj uk, ki ga slaviš,
kva pa teb briga skom se družim pazi se da te ne najdem bo trda predla če je ujamem pa to
Aja, z uk se družiš. 🤣🤣🤣 Pajac. Pa s kladivcem. A z nakovalcem tud? Kaj pa stremencem? A to v agretini? 🤣🤣 ti si res en top hlamadre
dej ne seri srbajnc
🤣🤣🤣🤣 cigo, smesen si za crknit
še avstrici vas ne marajo zgodivna se ponavlja spet bote hlapci avstroogrske
Kaksen si ti bumbar 🤣🤣🤣🤣 Enkrat sem srbin, drugic slovenc.... Ti si pa skoz cigo. No, a bos povedal, kdo je ta uk, ki ga slaviš?
A je agretina 🤣
Slavafuk 🤣🤣🤣
V bistvu je tak pavliha, da je prav zabaven 🥳🥳
Evo,da se ne bo preveč repenčil!!! https://www.logicno.com/politika/potpuni-kolaps-ukrajinskog-fronta-rusi-usli-u-pokrovsk.html
Tole si preberi!!! https://www.logicno.com/politika/sokantno-priznanje-20-mrtvih-milijarde-ukradene-i-depopulacija-bila-sam-kurva-republike-ali-sam-prezivjela-sustav-koji-jede-vlastitu-djecu.html